Pomogła: 5 razy Wiek: 67 Dołączyła: 09 Sie 2010 Posty: 454
Wysłany: Pon 29 Lip, 2013 17:50
wolny napisał/a:
Ludzie upośledzeni umysłowo , doświadczają choroby psychicznej ale nadal są istotami ludzkimi z
nareszcie zgoda
alkoholicy doświadczają choroby alkoholowej zwanej alkoholizmem ale nadal
są istotami ludzkimi
współuzależnione doświadczają współuzależnienia ale nadal są istotami ludzkimi
doświadczam teraz radości i jestem radosną istotą ludzką
to czego w tej chwili doświadczam określa mnie jako istotę ludzką...
oczywiście,że nie jestem alkoholizmem,radością,smutkiem...
Dziekuje wszystkim za ciekawą dyskusię i ruwnie ciekawe odpowiedzi .Dały mi one wiele do myslenia i może inne spojżenie na pewne aspekty sprawy niby oczywistych
Ale że nie chce byc zbanowanym a wizyta pewnego osobnika to własnie oznacza i trolowanie tematu ,a nawet zaśmiewanie nie bende już pytał czy tu pisał a yure prosze o zamkniecie tematu
ps nie wszyscy jednak sa ludzmi choc tak sie zwa ale tylko z racji urodzenia
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
Wysłany: Pon 29 Lip, 2013 18:01
Jras4 napisał/a:
wiesz Ptero czasem żałuje że nie jestesmy w Belfascie pszed 1997 r
Masz jakieś wątpliwości ????? Skoro je masz musisz sama sie doszukać prawdy ?? A skoro twierdzisz załóżmy że to nie jest prawda to niestety ale też musisz to sobie udowodnić , i nie pisz że nic nie musisz , bo to jest bez znaczenia co z tym zrobisz lecz jeżeli czegoś nie jesteś pewna to nie wiem po co w ogóle sugerujesz jakieś wątpliwości ?? Dla zaistnienia dla popisów dla podziwu ????
_________________ Ci, którzy mnie nie rozumieją,.. uwielbiają mnie,.. a ci którzy mi urągają,.. też mnie nie rozumieją !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum