_________________ Według mnie ludzie są mozaiką dobra i zła. Każdy z nas ma potencjał, by być dobry albo zły. Granica między złem a dobrem jest przepuszczalna. A sytuacja podkreśla bardziej te dobre lub złe elementy.
Philip Zimbardo - "Jak uwodzi zło"
_________________ Według mnie ludzie są mozaiką dobra i zła. Każdy z nas ma potencjał, by być dobry albo zły. Granica między złem a dobrem jest przepuszczalna. A sytuacja podkreśla bardziej te dobre lub złe elementy.
Philip Zimbardo - "Jak uwodzi zło"
Leżew na kanapie i dogorywam... schabik ze śliwką,żurawiną i jabłkiem, i karkówka kminkowa w warzywach,,, nieskromnie powiem... paluszki lizać.... te bezalkoholowe sylwestry mnie wykończą
Leżew na kanapie i dogorywam... schabik ze śliwką,żurawiną i jabłkiem, i karkówka kminkowa w warzywach,,, nieskromnie powiem... paluszki lizać.... te bezalkoholowe sylwestry mnie wykończą
schabik schabikiem boczek boczkiem
potańcować drobnym kroczkiem
Pietruszko należy
czterech mechaników Ci sprowadzam i nie tylko, do koloru, do wyboru
I to na dziś koniec tych staroci
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YlUKcNNmywk?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Wiek: 50 Dołączył: 08 Sie 2016 Posty: 495 Skąd: z jasnej strony mocy
Wysłany: Nie 01 Sty, 2017 08:21
Dosiego wszystkim
Życie jest piękne. To czwarty z rzędu mój Sylwester/ Nowy Rok na trzeźwo i to były cztery najlepsze Sylwestra w moim życiu. Wczoraj służba dla Wspólnoty AA, a za moment wybieram się na noworoczny spacer. To też już u mnie staje się tradycją.
Nie mam już "ciśnienia" aby Sylwester spędzać jakoś uroczyście. Kiedy wierzę w Boga, jakkolwiek Go pojmuje, to ten dzień nie ma żadnego znaczenia. Zmiana daty jest co 24h na całym świecie. Tak naprawdę liczy się tylko jakim człowiekiem jestem, będę DZISIAJ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum