Kosmetologia stosowana czyli jak dobrze zadbać o siebie |
Autor |
Wiadomość |
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Nie 02 Cze, 2019 16:24
|
|
|
olga napisał/a: | Jras4, ale za zadbanymi babami się ogladasz |
Zadbanymi a nie chemicznie modyfikowanymi... |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Nie 02 Cze, 2019 16:53
|
|
|
Stasiu, ufarbowane włosy, zagęszczone rzęsy czy brwi to chemiczna modyfikacja? |
|
|
|
|
staaw
|
Wysłany: Nie 02 Cze, 2019 17:02
|
|
|
olga napisał/a: | Stasiu, ufarbowane włosy, zagęszczone rzęsy czy brwi to chemiczna modyfikacja? |
Ufarbowane włosy i delikatny makijaż są OK.
Zagęszczone brwi i rzęsy to modyfikacja mechaniczna
A makijaż pernamentny to pewnie taka ochrona żeby człowiek się zastanawiał czy pocałunek grozi zaburzeniami pokarmowymi czy wręcz śmiercią...
Patrząc na dynamikę wzrostu wyciągam wniosek że kobiety zaczynają mądrzeć nie dając sobie wmawiać że muszą wyglądać jak japońskie gejsze...
|
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
|
|
|
|
staaw
|
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Pon 03 Cze, 2019 16:29
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Chłopaki, grzecznie Was proszę , idźcie się bawić do swojej piaskownicy |
ptero,
Prawda jest taka, że Wy, mężczyźni nawet nie zauważacie u takiej "zadbanej" kobiety ile ta dbałość o siebie ją kosztuje. Począwszy od zwykłego kremu do twarzy po nieco bardziej hardcorowe zabiegi. Grunt, że się prezentuje i wg was jest na wskroś naturalna i nie widzicie ile ją ta naturalność kosztowała ! pomijam milczeniem takie przypadki jak np siostry Godlewskie
Trendy na takie a nie inne "wyglądanie" to nie nasz wymysł bo trwa to od wieków. Nie znam winowajcy ale obstawiam, że jak nic to był mężczyzna może nawet sam Adam ?
Faktem jednak też jest, że mogłybyśmy przełamać ten kanon ale coś za coś ! Wystarczy spojrzeć na świat zwierząt wszelakich gdzie samice mają luz i w du*** to czy ładnie się prezentują. Za to samce ... o ho, ho ! jest na czym oko zawiesić więc Panowie ! Do dzieła |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 04 Cze, 2019 03:49
|
|
|
staaw napisał/a: | Fakt, zazwyczaj zauważamy po ślubie... |
nie miałam na myśli takich co to za dnia tynk na siebie szpachelką nakłada i wystarczy obok niej dobrze nogą tupnąć, żeby wszystko spadło mówię o dbałości "od środka" dobre nawilżenie skóry, pobudzanie kolagenu do działania itp itd + kilka dodatkowych sztuczek |
|
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Wto 04 Cze, 2019 05:36
|
|
|
evita napisał/a: | nie miałam na myśli takich co to za dnia tynk na siebie szpachelką nakłada i wystarczy obok niej dobrze nogą tupnąć, żeby wszystko spadło mówię o dbałości "od środka" dobre nawilżenie skóry, pobudzanie kolagenu do działania itp itd + kilka dodatkowych sztuczek | że chę ? |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
staaw
|
Wysłany: Wto 04 Cze, 2019 05:58
|
|
|
Janioł napisał/a: | evita napisał/a: | nie miałam na myśli takich co to za dnia tynk na siebie szpachelką nakłada i wystarczy obok niej dobrze nogą tupnąć, żeby wszystko spadło mówię o dbałości "od środka" dobre nawilżenie skóry, pobudzanie kolagenu do działania itp itd + kilka dodatkowych sztuczek | że chę ? |
Faceci też mają kolagen (cokolwiek itd), ale nie przejmuj się, sam sobie poradzi bez nawilżania... |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 04 Cze, 2019 08:55
|
|
|
Whiplash, |
|
|
|
|
|
staaw
|
Wysłany: Wto 04 Cze, 2019 14:08
|
|
|
evita napisał/a: | https://magazyn.ceneo.pl/artykuly/5-roznic-miedzy-skora-meska-a-zenska
Polecam lekturę |
W TVNie gadajo że baby i chłopy som takie same |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Wto 04 Cze, 2019 14:26
|
|
|
A bo to teraz te gendery takie nastały |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5442
|
Wysłany: Wto 04 Cze, 2019 18:57
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | A bo to teraz te gendery takie nastały
|
No i chłopy się malują.
Zestaw gąbek do męskiego makijażu.
Produkt doskonale sprawdza się do nakładania fluidów, podkładów, korektorów, rozświetlaczy cery i innych kosmetyków w kremie:
Ołówek Do Powiek Dla Mężczyzn Eyeliner
Jeszcze do niedawna męski wizaż był tematem tabu. Dziś nowoczesny gentleman odważnie sięga po swoje i nic nie stoi na jego drodze. Ukrywaj niedoskonałości i podkreślaj atuty. Przyciągające spojrzenie może stać się twoją bronią w drodze do sukcesu. Jeśli nie boisz się nowych rozwiązań i lubisz przecierać szlak – tusze do rzęs to kategoria kosmetyków, której powinieneś poświecić chwilę uwagi.
i tak dalej, i tak dalej...
Przyznać się, który się maluje, hę? |
|
|
|
|
staaw
|
Wysłany: Wto 04 Cze, 2019 19:10
|
|
|
pietruszka napisał/a: | Wiedźma napisał/a: | A bo to teraz te gendery takie nastały
|
No i chłopy się malują.
|
I dziwić się że te "chłopy" piją piwo pod parasolami a kobiety z pałami pilnują żeby im nikt krzywdy nie zrobił.
Czasy ostateczne nastały...
A jak obrazi ktoś jego dziewczynę to zamiast wbić intruza w beton dzwoni do prawnika... |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 04 Cze, 2019 19:22
|
|
|
pietruszka napisał/a: | Przyznać się, który się maluje, hę? |
|
|
|
|
|
|
|