Nasze życie jest piekłem |
Autor |
Wiadomość |
aniteex
Małomówny aniteex
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 21:10
|
|
|
bardzo sie ciesze że znalazłam to forum , ze sie wczoraj zarejestrowałam
dziekuje wszystkim za wsparcie i pomoc |
|
|
|
|
aniteex
Małomówny aniteex
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 21:13
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | Dość zaskakujące porównanie |
chodzi tu bardziej o to że moze sie tam otworzyc, rysuje jakies obrazki etc.znam tylko z jej opowieści, ale pomoglo i znów jezdzi autem
i nie szkoda jej kasy na godzine czy dwie |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 21:14
|
|
|
aniteex napisał/a: | bardzo sie ciesze że znalazłam to forum , ze sie wczoraj zarejestrowałam
dziekuje wszystkim za wsparcie i pomoc |
Ale pamiętaj, Aniteex, że forum nie zastąpi terapii ani bezpośredniego kontaktu z żywym człowiekiem.
Tutaj możesz się wygadać, zasięgnąć opinii czy uzyskać informacje,
ale prawdziwej pomocy powinnaś szukać w realu. |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 21:15
|
|
|
aniteex napisał/a: | przy kolejnej wizycie najmłodszej u psychologa , wybierzemy sie tam wszystkie razem |
Zwróć uwagę na to, że Wam jest potrzebny psycholog zajmujący się uzależnieniami. Czy psycholog Siostrzyczki ma o tym pojęcie?
aniteex napisał/a: | Koleżanka , ktora chodzi do psychologa po wypadku samochodowym , twierdzi ze to lepsze niz ni ejedna dyskoteka jaka w życiu przezyla |
Mnie też zdziwiło to zdanie |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 21:16
|
|
|
Domyślam się, że z tą dyskoteką chodzi o porównywalny stopień atrakcyjności z terapią |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 21:17
|
|
|
aniteex napisał/a: | nie szkoda jej kasy na godzine czy dwie |
Terapia w ośrodku leczenia uzależnień nic nie kosztuje, jeżeli jesteś ubezpieczona. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
aniteex
Małomówny aniteex
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 21:33
|
|
|
Klara napisał/a: | Czy psycholog Siostrzyczki ma o tym pojęcie | hmmmm dobre pytanie?????nie wiem
Wiedźma napisał/a: | stopień atrakcyjności | myśle że napewno o to jej chodzi Klara napisał/a: |
Terapia w ośrodku leczenia uzależnień nic nie kosztuje, jeżeli jesteś ubezpieczona | ten lekarz nie przyjmuje u nas w Kolobrzegu w ośrodku , można sie umówic prywatnier
nie moge sie juz doczekac takiego spotkania, napewno wam dam znac co i jak.
Teraz uciekam spac , bo rano do pracy a juz wczoraj na forum siedzialam dłuuuuuuuuuuuugo i rano d......pcia ciężka.
dziekuej jeszcze raz i kolorowej nocki życze |
|
|
|
|
Kruszyna26
Towarzyski Kruszyna26
Wiek: 41 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 115 Skąd: warmińsko-mazurskie
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009 21:55
|
|
|
Witam Wszystkich bardzo serdecznie!!!! dawno mnie tu nie było.
Widzisz Aniteex na tym forum znalazłam się z innego powodu(szukałam pomocy bo mam męża alkocholika) Ale czytając Twoją prośbę o pomoc widzę siebie z przed lat.
Tyle że w mojej wersji nie było macochy a własna matka, no i ojciec nie był alkocholikiem. Niestety jak to ja dziś pozwalam sobie nazywać 'miał wypaczone poglądy na wychowywanie potomstwa' stety i niestey jestem jedynaczką i wszystko kumulowało się na mojej osobie. Całe życie byłam i jestem najgorsza z czasem nawet udało się moim rodzicom wmówić mi że jestem zerem. Było znęcanie się na demną i fizyczne i psychiczne. Zaczełam szukać pomocy. Dyrektor szkoły podstawowej do które uczęszczałam gdy poraz któryś z kolei zaóważył liczne sińce i popuchnięte oczy próbował interweniować niestety ciocia z którą miałam kontakt zapytała tylko / Czy chodzę głodno spać? Po otrzymanej odpowiedzi że nie usłyszałam " to nie tak żle bo inni mają gorzej"/ Zaczełam poszukiwania pomocy gdzie indziej niestey wszystcy rozkładali ręce ze względu na to iż moi rodzice to Św.Jehowy. I tak zaczeła się moja kilkuletnia tułaczka przez życie uwierz nie było wesoło(noce zamknięta w piwnicy a w dzień zbieranie ziół, jagód, grzybów żeby zarobić na siebie i na jedzenie) tak wyglądały moje wakacje w wieku 14lat. I dopiero szpital utorował mi nową drogę życia.
Trafiłam tam z dużym czyrakiem przegrody nosowej który zainfekował mi zatoki i kość szczękową rodzice wezwani do szpitala nie podpisali mi zgody na zabieg do dziś w głowie mam słowa które usłyszałam leżą na sali kilka minut przed operacją NIE INTERESUJE NAS CO SIĘ Z NIĄ STANIE CZY PRZEŻYJE CZY TEŻ NIE wyobraż sobie co czuje 15latka słyszą takie słowa.
Kila dni po operacji trafiłam do pogotowia opiekuńczego potem dom dziecka itd.... Nie miałam nikogo ani niczego nawet ubrań. Kilka lat pracy z psychologiem i terapełtą pomogło mi uwierzyć w siebie. Tyle że zawsze łudziłam się nadzieją że jeszcze kiedyś będzie normalnie Poznałam człowieka którego pokochałam z wzajemnością nestety jego rodzina mnie nie akceptowała wiesz ludzie z wyższych swer a tu szara myszka z bidula która nic nie miała. Dość długo byliśmy razem kiedy zaszłam w ciążę jednak los nie był dla mnie łaskawy i wtedy, gdy byłam w 3miesiącu ciąży mieliśmy wypadek W zginą............................... zaraz dopiszę resztę oki Przepraszam. |
_________________ Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło .
[ Oscar Widle ] |
|
|
|
|
aniteex
Małomówny aniteex
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 19:28
|
|
|
Kruszyna26 napisał/a: | czytając Twoją prośbę o pomoc widzę siebie z przed lat |
sorry , ale to co przeczytałam nie miesci mi sie w głowie
to moje życie było chyba bajka
a ja jestem po 12 h pracy , jutro czeka mnie kolejna 12 wiec dzis nie bede sie rozpisywała
chcialam sie pochwalic ze w środe mam termin w ośrodku uzależnien miedzy 8-11 |
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 19:34
|
|
|
aniteex napisał/a: | w środe mam termin w ośrodku uzależnien miedzy 8-11 |
O! I to jest to, o co chodzi!
Gratuluję Ani Oby tak dalej! |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 19:49
|
|
|
aniteex napisał/a: | chcialam sie pochwalic |
I jest czym...
Powodzenia... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 19:53
|
|
|
Wspaniale, Ani! |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 20:12
|
|
|
Kruszyna26 napisał/a: | że jeszcze kiedyś będzie normalnie | ...Tak znam to złudzenie ...nigdy nie będzie bo nigdy nie było .... |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Borus
Trajkotka uzależniony
Pomógł: 35 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Wrz 2009 Posty: 1843 Skąd: wielkopolskie
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 20:20
|
|
|
Jras4 napisał/a: | nigdy nie będzie bo nigdy nie było |
...to, że nie było, nie oznacza, że nie będzie... |
_________________ zostało mi podarowane drugie życie... |
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Pomogła: 101 razy Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pią 16 Paź, 2009 20:37
|
|
|
aniteex napisał/a: | chcialam sie pochwalic ze w środe mam termin w ośrodku uzależnien | Super,tego się trzymaj. Jak zaczniesz, to może być już tylko lepiej |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
|