Wątek totalnie wyrwany z kontekstu |
Autor |
Wiadomość |
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 25 Lis, 2009 14:17
|
|
|
Flandra napisał/a: | nie przenosząc postów Bena w moim odczuciu przyznaje im rację |
W moim odczuciu Twoje odczucie Cie myli...
Klara przecież jasno napisała dlaczego to pozostawiła w niezmienionym kształcie... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Śro 25 Lis, 2009 14:18
|
|
|
Flandro, miałaś odpoczywać i łapać dystans, a nie drążyć temat... |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Śro 25 Lis, 2009 15:57
|
|
|
moim zdaniem ten wątek jest bez sensu bo totalnie wyrwany z kontekstu
tytuł - mnie osobiście - denerwuje
-----------------------------
Postanowiłam jednak zrobić sobie dłuższą przerwę od forów.
Pojawiłam się na tym forum nieprzypadkowo, chciałam osiągnąć pewne cele i to mi się udało - dzięki Wam. Bardzo Wam za to dziękuję.
Teraz czas na realizację kolejnych.
Chciałabym szczególnie podziękować:
Evicie - pojawiłaś się nagle i tak szczerze opisywałaś swoją historię, wzbudziłaś we mnie dawne, zapomniane już emocje. Dzięki Tobie przeżyłam je na nowo, ale już nie jako mała dziewczynka a kobieta. Sporo zrozumiałam, nabrałam większego dystansu do tamtych spraw. Jeszcze raz przepraszam jeśli ówczesny wybuch moich emocji tu na forum był dla Ciebie trudny. I bardzo dziękuję za Twoją reakcję na to wszystko. Była dla mnie ogromnie ważna.
Halibutowi - Twoja obecność tutaj, rozmowy z Tobą uświadomiły mi naprawdę ogromnie dużo. W dużym stopniu zrozumiałam swojego ojca. Pewnie nie było to dla Ciebie łatwe, więc tym bardziej dziękuję za Twoją cierpliwość i wyrozumiałość.
Kiedy 2 lata temu uświadomiłam sobie, że pod grubą warstwą strachu znajduje się uczucie, którego w stosunku do ojca się wtedy nie spodziewałam - miłość - zrozumiałam samą siebie, swoje postępowanie, przestałam się o wiele rzeczy obwiniać. Mimo to strach pozostał. Dopiero dzięki pobytowi tutaj, rozmowami z Wami sporo zrozumiałam - zrozumiałam, że byłam kochana! I wtedy ten strach w dużym stopniu odpuścił.
Dziękuję wszystkim za to, że pisaliście o swoich doświadczeniach - mogłam wiele rad, pomysłów wziąć dla siebie, dziękuję za mnóstwo ciepłych słów i za wsparcie w trudnych chwilach
pa |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Śro 25 Lis, 2009 17:31
|
|
|
Flandra napisał/a: | moim zdaniem ten wątek jest bez sensu bo totalnie wyrwany z kontekstu
tytuł - mnie osobiście - denerwuje |
Zgodnie z tym, co wcześniej zaproponowałam - zmieniłam tytuł.
Co do reszty... nie, nic nie napiszę... eh... |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
czarna róża
Towarzyski
Pomogła: 14 razy Wiek: 50 Dołączyła: 14 Lis 2009 Posty: 406 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Pią 27 Lis, 2009 22:33
|
|
|
Jestem tu Flandrio od niedawna,twój ostatni post zabrzmiał jak..pożegnanie..mam nadzieję że nie,może się mylę.Daj znac.. |
_________________ Boże..jeśli przestane w Ciebie wierzyc ,to zacznę robic złe rzeczy.. |
|
|
|
|
|