|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Terapia i zmiany |
Autor |
Wiadomość |
Shaitana
Towarzyski
|
Wysłany: Pon 30 Maj, 2011 20:41
|
|
|
ha ha znam ten skecz |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Pon 30 Maj, 2011 20:42
|
|
|
Shaitana napisał/a: | ja mam pracę |
Aha, czyli on wymaga od Ciebie jeszcze lepszej i lepszej pracy?
Pytam, bo już kilka razy wspomniałaś o pracy i nie mogę zrozumieć, o co w tym chodzi. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Pon 30 Maj, 2011 20:44
|
|
|
Shaitana napisał/a: | ha ha znam ten skecz |
Najważniejsze jest to: "PUDEŁKA SIĘ NIE STYKAJĄ"
Jeśli żądasz od faceta zrozumienia tego, co do niego mówisz, to mów TYLKO to, co się da przyporządkować TYLKO DO JEDNEGO PUDEŁKA.
Pozostałe informacje zostaw na inny czas i do innego pudełka
Szkoda, że za późno się o tym dowiedziałam, ale Ty masz akurat na to czas Shaitano |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Shaitana
Towarzyski
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 20:21
|
|
|
swego czasu miał miejsce bardzo nieprzyjemny incydent i od tego momentu czyli od wrzesnia szukam pracy. problem w tym że z setek cv nie odpowiadają na żadne. płaca też nie jest najlepsza no i niestety firma raczej nie rokuje stabilizacji - najpierw czas określony teraz zastępstwo ;-/ On cały czas twierdzi, że ja siebie sama ogra nikt oprócz niego ograniczam, bo jestem bystra i inteligentna i powinnam iśc wyżej. Niestety, nikt inny tego nie dostrzega.. Więc z 1 strony dobrze, bo nie pozwala mi sie poddać, a z 2 wkurza mnie bo za bardzo przykręca śrubkę, a ja nie jestem już dzieckiem. Potrzebowałam oddechu. I mam świadomość, że muszę dalej szukać..
Hm, klaro tak trudno dostosować się do tych pudełek |
|
|
|
|
ilonamlynarz
Milczek
|
Wysłany: Czw 20 Paź, 2011 12:06
|
|
|
Nie czytałam wszystkich postów z tego wątku, za co Was przepraszam, ale ujęła mnie ta sama historia. Jestem dopiero na początku drogi leczenia. Jak już tu pisałam chodzę bezpłatnie na terapię indywidualna i do psychiatry, a już niedługo zaczynam płatną, bo w ośrodku polana, terapie grupową. Od dwóch miesięcy przyjmuję dwa leki antydepresyjne. W tej chwili nie wierzę, ze może być lepiej. Strasznie rozwinęła sie u mnie depresja, jak tak patrzę z boku. Jednak samo to, że są ludzie, którzy radzą już sobie jakoś z "wadami" dda, dodaje mi otuchy. Dziękuję za to! |
_________________ Polana Ośrodek Terapii Uzależnień
www.osrodekpolana.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|