|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
jak się nie nakręcać polityką? |
Autor |
Wiadomość |
ysae
Małomówny
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2012 12:28
|
|
|
Dzieki odcieciu pepowiny od tvn24 (przestalam ogladac), nie wiem, co sie dzieje na biezaco, Onet tez okazal sie niezdrowy dla mnie. Pod wplywem niedawnego wydarzenia pod moimi oknami zadalam sobie w kontekscie zdrowienia to pytanie czy moge miec moje poglady bez emocji jakie im towarzysza. Moje poglady oscyluja wokol rozdzialu Kosciola od panstwa. Teraz sobie przypominam, ze decyzja wyborcza, bardzo mnie uspokoila, na zasadzie, ze zrobilam, co nalezalo, reszte robia poslowie. Nakrecam sie, kiedy mi sie myli co moge zrobic a czego nie. |
|
|
|
|
staaw
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2012 12:30
|
|
|
ysae napisał/a: | Teraz sobie przypominam, ze decyzja wyborcza, bardzo mnie uspokoila, na zasadzie, ze zrobilam, co nalezalo, reszte robia poslowie. Nakrecam sie, kiedy mi sie myli co moge zrobic a czego nie. |
|
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
ysae
Małomówny
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2012 12:35
|
|
|
|
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pią 19 Paź, 2012 17:31
|
|
|
Czytam-słucham-oglądam to co chcę/potrzebuję,
kiedy chcę/potrzebuję -
to są moje wybory -wedle mojego,
prywatnego gustu i uznania
a reszta mi lotto |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|