wslasciwie to mozesz mi Yura dac od razu kilka ostrzezen w przod.to bedzie z pozytkiem itd.
a te snujace sie z domyslami pętaki, co mi insynuują swoje domysły i frustracje, komplxy, niech lepiej zmienią terapeltuf.bo ci ktorym wierza, ich oszukuja.
to nie ja snulem tu sny w technikolorze , ze lazi za mna jakis szymek ogryzek. to nie ja pisalem od zwieraczach jako metodzie. i nie ja uzalajacym mamroczącym bełkotem opisywalem, jak to nazywam swoje działania tutaj "dzielenie sie doswiadczeniem"
rozumiesz Yura...to sie kup[y nie trzyma
to dopiero sprzeczonosci i bzdury głoszone w ayreoli misji i swietosci...i tym podobne bajdy niedjrzalych osobnikow, co im sie zdaje....no wlasnie? co im sie zdaje?
zdaje im sie cos na moj temat....a jak pamietam, istota trzezwosci jest zajmowanie sie soba i nie tym co sie zdaje, ale tym co jest
dlatego w moim planie trzexwosci, na dwa dni przed wyjsciem z odwyku-na pierwszym miejscu uwzględniłem wizyta u stomatologa, potem w urzedzie pracy, potem w wydziale komunikacji, w OPS -po przydzial mioejscowki w osrodku readaptacyjnym i moj plan nie wybiegal dalej niz trzy miesiace...bo 90 dni , top dla mnie abstrakcyjna perspektywa. i musialbym byc powalony w mozg , by planowac swoja trzexwosc dalej niz sięga moja droga do sklepu po flaszkie
a jak mi kto bredzie o zwieraczu..to dla mnie jest pętakiem
jak mi kto bredzi ze nasmiewam sie z swiezaka, lub kogo innego..to dla mnie jest kłamliwym idiota. ale broni go w moich oczach , wlasnie stan skretynienia
amen
no , to by bylo na tyle....i juz dajcie spokoj z tym domyslaniem sie ,czy sie wsciekam, czy se bimbam. bo nie dowodu na to ,ze nie siedze z flaszka przed monitorem i nie fikam koziołkow. tak jak i nie ma dowodu ,ze najwieksi tutejsi osrtodoxi mają równo pod sufitem. ja w kazdym razie, ich epikryzy od psychiatry nie widzialem z orzeczeniem : zdrów jak ryba , chyba ...chyba , ze nie
Dlaczego tak przejmujesz się osobą (czy kilkoma osobami) które poprzez własne kompleksy/stany chciały źle zrozumieć Twoje słowa? Przecież większość zrozumiała i nawet popierała. No ale po tych 'pętakach' i innych tego typu, to pewnie rzeczywiście będzie czerwono. Szkoda, bo jesteś bardzo inteligentny i wiele wniosłeś do Działu współuzależnienia przez ten czas, a tamten dział okupuję.
wolfdariusz a Ja powiem tak że z Twojego postu wynika iż jesteś albo w nawrocie i nie jesteś sobą szukasz dziury w całym ale też masz problem z emocjami bo targają Tobą na lewo i prawo.
_________________ Siła,wiara i nadzieja to one mnie utrzymują przy życiu
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
Wysłany: Nie 03 Lut, 2013 22:05
Cytat:
wolfdariusz a Ja powiem tak że z Twojego postu wynika iż jesteś albo w nawrocie i nie jesteś sobą szukasz dziury w całym ale też masz problem z emocjami bo targają Tobą na lewo i prawo.
No..... jako psycholog i terapeuta to byś się kompletnie nie sprawdziła.....moim zdaniem
Pomogła: 59 razy Wiek: 53 Dołączyła: 10 Sie 2012 Posty: 2955 Skąd: Katowice
Wysłany: Nie 03 Lut, 2013 22:13
wolfdariusz,
powiem tak, wczoraj mnie trochę irytowało, bo jaki wątek nie otwarłam tam znowu Ty
czytając zmieniałam zdanie, nie zawsze się z Tobą zgadzam..jednak Twoje wypowiedzi, zmuszają mnie do myślenia..a to ja bardzo lubię
nie wiem co tak bardzo Cię dotknęło..
pisałeś, że na innych forach było sztywno..nudno, więc myślę szukałeś Nas
wolfdariusz napisał/a:
nazywam swoje działania tutaj "dzielenie sie doswiadczeniem"
ja chętnie, z tego dzielenia się skorzystam, tylko daj szansę
_________________ ...Jak tak płaczę, to mi lepiej i przestaje mnie dobijać nieuchronność przemijania..
wampirzyca Trajkotka praca nad samym sobą jest najtrudniejsza
a mnie jakoś wolfdariusz nie irytował...chociaż go wszędzie pełno...no ale może ze mną coś nie tak.....
i myślę Joasiu tak samo jak ty...wiele można od jego wypowiedzi wziąść dla siebie ...zwłaszcza że ja tak mało daję.innym......to niech będą tacy jak on a nie tacy jak ja....
_________________ wampirzyca
Ostatnio zmieniony przez wampirzyca Nie 03 Lut, 2013 22:18, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum