Szkoda, do niedawna był tu fajny temacik.
Teraz jest tu niestety... tolerowane bagno, szkoda.
Może kiedyś się to wszystko na dobre odmieni.
Sprawdzę czasami.
A może muzyki trochę?
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
Żyj się wesoło, walcz zawzięcie i z uśmiechem umieraj. J.P.
temacik byl fajny?
a niby jaki jest na to dowód?
awatar koles ma jakby sam wylazł z bagna, puszcza gnioty jak moczarowe kwiatki i jeszcze sie obnosi z nadeta buzia , jak jakis wesołek, co walczył zawzięcie i umarł z usmiechem trola.
jak sie ma taki opis pod swoimi postami----to nalezy z niego wyciagac wnioski, lub go zmienic.
bo ja tu nie widze ani wesołosci, ani wlaki, ani smierci...co najwyzej:
http://www.youtube.com/watch?v=dOpsjY3pM1E
tylko do tego trzeba miec klase, a nie byc pretensjonalnym d***
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Wysłany: Pią 15 Lut, 2013 23:17
wolfdariusz napisał/a:
trzeba miec klase, a nie byc pretensjonalnym d***
Więc trzymaj klasę, bo dostaniesz czerwoną podwiązkę na "druga nóżkę"
temacik byl fajny?
a niby jaki jest na to dowód?
awatar koles ma jakby sam wylazł z bagna, puszcza gnioty jak moczarowe kwiatki i jeszcze sie obnosi z nadeta buzia , jak jakis wesołek, co walczył zawzięcie i umarł z usmiechem trola.
jak sie ma taki opis pod swoimi postami----to nalezy z niego wyciagac wnioski, lub go zmienic.
bo ja tu nie widze ani wesołosci, ani wlaki, ani smierci...co najwyzej:
http://www.youtube.com/watch?v=dOpsjY3pM1E
tylko do tego trzeba miec klase, a nie byc pretensjonalnym d***
Jesteś bardzo fajny koleś, to prawdziwy zaszczyt dla nas gościć Cię tutaj.
Ufam że będziesz się u nas dobrze czuł i być może... nawet odzyskasz pełnię władz umysłowych.
Pozostałość Twojej wypowiedzi pomijam, wiem... na poprawę stanu zdrowia potrzeba jeszcze trochę czasu, poczekajmy, na pewno będzie lepiej.
Trzymam za Ciebie kciuki.
Trochę muzyczki na uspokojenie.
_________________ Fröhlich leben trotzig kämpfen und mit dem Lächeln sterben. J.P.
nudy...trzy funty, zero aranżu, texty mniej wiecej jak ballada podworkowa sprzed wojny...a raczej maniera a'la muniek....czyli nudy i epigonizm
n ic tworczego. w dodatku kiepskie profesjonalniei muzycznie. jak grac chałture to niech choc będzie na poziomie muzycznym i instrumentalnym...ja to po pijaku lepiej grałem
Ty oprócz tego że zauważasz tylko wady u wszystkich i wszystkiego potrafisz żyć normalnie ? Obrazek
Tak naprawdę to dopiero dzisiaj sie temu przyjrzałem, super jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum