Coś mnie drażni. |
Autor |
Wiadomość |
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 06:42
|
|
|
jolkajolka napisał/a: | Ale to pokazuje,jak niewielu osobom, statystycznie, udaje się skorzystać z terapii. | a ja napiszę tak , nie lubię zwrotu "uda się" "nie uda się" w odniesieniu do trzeżwienia , terapii jak ktoś mówi ,pisze, że może się uda zazwyczaj myślę sobie że jednak nie, na trzeźwość trzeba sobie zapracować tak w terapii jak i w życiu , Felicjańska być może dopiero teraz zapracowała |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
Ostatnio zmieniony przez Janioł Pon 25 Lut, 2013 06:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 11:43
|
|
|
Janioł napisał/a: | Felicjańska być może dopiero teraz zapracowała |
Jakoś w to nie bardzo chce mi się wierzyć, jak czytam co ona opowiada na temat swojej choroby........ |
_________________ |
|
|
|
|
Słoneczko
Gaduła Alko/Współ.../DDA/
Pomogła: 18 razy Wiek: 51 Dołączyła: 12 Gru 2012 Posty: 735
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 11:47
|
|
|
jolkajolka napisał/a: | Ale to pokazuje,jak niewielu osobom, statystycznie, udaje się skorzystać z terapii. | Sądzę, ze wystarczy bardzo chcieć |
_________________ "Alkohol może zmienić makijaż rzeczywistości, ale nie ją samą." |
|
|
|
|
jolkajolka
Trajkotka
Pomogła: 8 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Sie 2009 Posty: 1388 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 18:53
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Janioł napisał/a: | Felicjańska być może dopiero teraz zapracowała |
Jakoś w to nie bardzo chce mi się wierzyć, jak czytam co ona opowiada na temat swojej choroby........ |
Szczerze mówiąc,myślę podobnie. Zwłaszcza, jak usłyszałam,że ona jeszcze walczy z alkoholizmem. U mnie zadziałało jak się poddałam... |
_________________ "Potykając się można zajść daleko;nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe |
|
|
|
|
pannamigotka
(konto nieaktywne)
Pomogła: 33 razy Wiek: 59 Dołączyła: 14 Lip 2012 Posty: 1416
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 19:45
|
|
|
jolkajolka napisał/a: | pterodaktyll napisał/a: | Janioł napisał/a: | Felicjańska być może dopiero teraz zapracowała |
Szczerze mówiąc,myślę podobnie. Zwłaszcza, jak usłyszałam,że ona jeszcze walczy z alkoholizmem. U mnie zadziałało jak się poddałam... |
Przecież ona pije |
|
|
|
|
jolkajolka
Trajkotka
Pomogła: 8 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Sie 2009 Posty: 1388 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon 25 Lut, 2013 20:27
|
|
|
pannamigotka napisał/a: | Przecież ona pije |
Oooo! Tego nie wiedziałam. Ja tylko w niedzielę Uwagę obejrzałam i mi się terapia przypomniała. Myślałam,że to aktualny program jest |
_________________ "Potykając się można zajść daleko;nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe |
|
|
|
|
|