...zapach gorzały i władzy.... |
Autor |
Wiadomość |
staaw
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Sob 10 Gru, 2011 20:51
|
|
|
zimnarzeka napisał/a: |
Bardzo wam wszystkim dziękuję za wszystko , za to forum, za wasze rady, opiekę.
Odwalacie tutaj naprawdę piękną robotę i mi to bardzo pomaga. Jest to bardzo potrzebne
Pozdrawiam. |
Kochanie, my tylko pokazujemy drogę... a buty sama musisz zedrzeć.
I pęcherze na stopach też będą... |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
Ostatnio zmieniony przez staaw Sob 10 Gru, 2011 20:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ulena
Gaduła
Wiek: 53 Dołączyła: 16 Gru 2011 Posty: 674 Skąd: dzikie ostępy
|
Wysłany: Sob 17 Gru, 2011 20:29
|
|
|
heh to mi się dostało jako współuzależnionej ale nie zgadazam się że ulitować się nad pijakiem to zaraz współ się burzą ja ma męża alko, kt óry teraz pije i zdaję sobie sprawe jak ciężko mu się żyje ze świadomością że pomimo iż alkohol go niszczy to on i tak go pije wcale nie zazdroszczę wam alkoholikom i mam wielu przyjaciół alko i pijących i tych trzźwiejących i wiem jakie to są fantastyczne ciepłe osoby dlatego mają problem alko bo sk***ysyny których nic po za swoim ego nie interesuje napewno nie wpadną w uzależnienie Pozdrawia cię współ |
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
|
Wysłany: Sob 17 Gru, 2011 20:44
|
|
|
ulenka nie miałam nic takiego na myśli, strasznie skaczesz po moich wątkach i nie mogę złapać czy odpowiadasz mi czy na poprzedni post kolegi. Jak mi to pisz może w ostatnim "kiedy będzie lepiej" bo nie łapie i mogą być jakieś nieporozumienia. Wiesz ja myślę że alkoholikiem może być też s****el. Ja jestem DDA moja mama była współ cała gębą i wiesz teraz po latach mam większy żal do niej niż do ojca. Głupie i niesprawiedliwe ale tak czuje |
|
|
|
|
ulena
Gaduła
Wiek: 53 Dołączyła: 16 Gru 2011 Posty: 674 Skąd: dzikie ostępy
|
Wysłany: Sob 17 Gru, 2011 21:35
|
|
|
Zimna sorki za to skakanie a co do mamy uwierz znam to z autopsji jA również winiłąm matkę za to ze pozwala ojcu tak nas wszystkich traktować mało tego ja ją nienawidziłam a jak ojciec zginął zabity przez auto bo był pijany i mama rozpaczała to wrzeszczałąm na nią że jest głupia i teraz dopiero życie będzie piękne i spokojne trzeba było czasu byśmy sobie nawzajem wybaczyły te krzywdy ale po terapii oraz mitingach AA wszystko bedzie łatwiejsze BUŹKA ZIMNA |
|
|
|
|
zimna
Gaduła Księżniczka \^^^/
|
Wysłany: Sob 17 Gru, 2011 21:43
|
|
|
No ja niestety ani z mama ani z ojcem już nic nie ułożę, dawno zmarli i sama sobie muszę to poukładać. Trzymaj sie Ulenka |
|
|
|
|
|