przyjaciel na dobre i złe |
Autor |
Wiadomość |
szymon
Uzależniony od netu

|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 19:37
|
|
|
chciałabyś mieć kochającego męża, dzieci, dom i psa? |
|
|
|
 |
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony

Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 19:44
|
|
|
Dziwnie się splatają ramy czasowe ...... i Kaśki - może maja jakąś więź telepatyczną ?
Ciekawy jestem co się prędzej znudzi - życie czy picie ?
rufio złamałeś punkt regulaminu
W grupach Pisarzy Pamiętników i Galerników obowiązuje tajemnica -
nie wolno pisać na otwartym forum oraz poza nim, o tym co się przeczytało w dziale Pamiętników,
|
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
 |
Ostatnio zmieniony przez yuraa Nie 27 Maj, 2012 20:21, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kas25
Gaduła

Pomogła: 1 raz Wiek: 39 Dołączyła: 22 Sie 2011 Posty: 859
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:01
|
|
|
starałam się spać. odpocząć. strasznie źle ze mną fizycznie. psychicznie też. próbuję nie pić ale mam wrażenie że zaraz oszaleję.
jest mi strasznie głupio że piszę o tym wszystkim. zawsze jest mi głupio. wy trzeźwiejecie, ciężko na to pracujecie, macie cele, coś sobą reprezentujecie. a ja. jak zwykle. lepiej nie mówić. wszystko wydaje się takie nieosiągalne. |
_________________ "Doceniaj to, co masz - praktykuj wdzięczność. Ciesz się małymi rzeczami. Żyj w teraźniejszości. Uznaj, że nie można wszystkich zadowolić i że nie da się wszystkiego kontrolować." |
|
|
|
 |
Wiedźma
Administrator

Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9700
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:06
|
|
|
kas25 napisał/a: | wszystko wydaje się takie nieosiągalne. |
Masz rację - wydaje się.
Trzeźwość jest tak samo w zasięgi Twojej ręki jak i naszych.
Tylko od Ciebie zależy, czy tę rękę wyciągniesz. |
|
|
 |
olka
Gaduła

Pomogła: 6 razy Dołączyła: 21 Gru 2011 Posty: 530
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:20
|
|
|
Całkiem niedawno byłam w tych samych miejscach co Ty.
Po raz kolejny przeszłam piekło które sama sobie zafundowałam.
Jak się teraz mam zapytasz...Hm,spustoszenie na całym obszarze,ale każdego dnia staram się cegiełka po cegiełce odbudowywać to co zamieniłam w gruzowisko.Powoli,nie da się przyspieszyć.Dziś po raz pierwszy napisałam na forum,czy jest mi łatwo...nie!!
Nowi ludzie,ja obca dla siebie jeszcze,ale próbuje wrócić tam gdzie ludzie mnie rozumieją,akceptują.Nadal jest we mnie kupa buntu(totalnie nie rozumiem tego)nadal jeszcze się stawiam,pokazuję jaka to ja jestem silna...maska!!!Kasiu nikt nie wytrzeżwieje za nas i nikt za nas nie posprząta tego gruzowiska...Ja próbuję,spróbuj i Ty razem będzie nam łatwiej!!! |
|
|
|
 |
kelpi
Towarzyski Adiccted... i know that

Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 05 Lut 2012 Posty: 239 Skąd: Galicja
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:24
|
|
|
kas25 napisał/a: | wszystko wydaje się takie nieosiągalne |
Ale jest osiagalne |
Ostatnio zmieniony przez kelpi Nie 27 Maj, 2012 20:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
nieudacznik82
(banita)

|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:33
|
|
|
kaska nie pitol glupot
Ja wale 3 dzien i nawet mi to nie pomaga, mam gozej od ciebie. Babo ty masz z kim porozmawiac? powiedz. Masz z kim pogadac? Bo ja nie mam.
Jesteem takim nieudacznikiem ze nawet wypic nie mam z kim. A moze jestem zbyt tempy zebu se jakiegos zula skolowac do picia. jestes baba, moze atrakcyjna, wyjdz se gdzies na podryw. Twoja samoocena wzrosnie. Picie nic nie zmieni. Mi nic nie zmienia, sam nie wiem po co chleje. Na trzezwo zle, po pijaku tez zle. Jak sie nacpam tez zle. I tak cale zycie kobieto. Po za tym nie sluchaj ich wszystkich, co oni ci poradzą? Nic. Twoje zycie jest tylko twoje, tak naprawde nikomu nie zalezy co zz toba sie dzieje. Boga nie ma. Uswiadom se to ze nikt z gory, z forum na ciebie nie patrzy. Taka prawda. Kazdy ma cie w du***.
Ostre slowa, ale postaraj sie zrozumiec. I wybacz moja ordynarnosc.
Mi jest kobieto tak ciezko ze se tego nie wyobrazisz nigdy. Probowalem do kogos dotrzec, chocby sie wyzalic, opowiedziec. Nikt mnie nie slucha. Kazdy ma mnie w du***. To forum tak naprawde odzwierciedla beznadziejnosc takich ludzi jak my.
Prosimy o pomoc, a nikt nam jej nie da. Zauwazylas ze kazdy z nich pisze najczesciej tylko jedno zdanie, nie majace sie w ogole do tematu rozmowy? Mozesz napisac i 2 strony, i tak napisza jedno. nie pij i wy.....j.
Ale rozumiem ich, oni sa po drugiej stronie zycia. Ja umieram i blagam o pomoc, ale oni nie pomoga, oni pisza nie dla ciebie, tylko dla siebie. Zrozum.
Ja jestem z Toba, ja rozumiem, ja cieplo cie przytulam. nie jestes sama. Trzymaj sie. Idz pod koldre, zimny wieczor, pomysl o tym co jest fajne. Albo popisz ze mna na gg. Chetnie bym z kims pogadal. Z kobieta nie gadalem juz pare lat. to moj gg. 11621453 |
|
|
|
 |
yuraa
Moderator

Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4275 Skąd: Police
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:42
|
|
|
nieudacznik82,
wyglądasz mi na plusia
ale 100%pewnosci nie mam to na razie popatrzę |
|
|
 |
kosmo
Gaduła uzależniona, ociekająca jadem...

Pomogła: 48 razy Dołączyła: 03 Sie 2011 Posty: 746
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:44
|
|
|
nieudacznik82, Mam nieodparte wrażenie, że ktoś tu się sklonował. |
_________________ miej serce i patrzaj w serce... |
|
|
|
 |
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK

|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:45
|
|
|
nieudacznik82 napisał/a: | Ja umieram i blagam o pomoc, ale oni nie pomoga, oni pisza nie dla ciebie, tylko dla siebie. Zrozum. |
Pomoc: terapia- zawodowcy, mityngi AA- inni trzeźwiejący alkoholicy....w grupie siła.
A o czym i dla kogo kto pisze nie mi oceniać...bo z biegiem trwającej abstynencji sposób myślenia mi się zmienia i za rok może sie okazać jak mało rozumiałem. |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
|
|
|
 |
kosmo
Gaduła uzależniona, ociekająca jadem...

Pomogła: 48 razy Dołączyła: 03 Sie 2011 Posty: 746
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:45
|
|
|
yuraa napisał/a: | ale 100%pewnosci nie mam to na razie popatrzę | A ja już mam, bo dwoje nas go skojarzyło z plusiem. |
_________________ miej serce i patrzaj w serce... |
|
|
|
 |
kelpi
Towarzyski Adiccted... i know that

Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 05 Lut 2012 Posty: 239 Skąd: Galicja
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:55
|
|
|
A nie zastanawia was to że plusio wraca, i jak nie drzwiami to oknem... |
|
|
|
 |
kas25
Gaduła

Pomogła: 1 raz Wiek: 39 Dołączyła: 22 Sie 2011 Posty: 859
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 20:57
|
|
|
Plusio co ja Ci mogę dzisiaj odpisać |
_________________ "Doceniaj to, co masz - praktykuj wdzięczność. Ciesz się małymi rzeczami. Żyj w teraźniejszości. Uznaj, że nie można wszystkich zadowolić i że nie da się wszystkiego kontrolować." |
|
|
|
 |
Gonzo.pl
(banita)

Pomógł: 37 razy Wiek: 63 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 3629 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Nie 27 Maj, 2012 21:00
|
|
|
A na odwyk nie miałby bliżej? |
_________________ Wszystko jest możliwe. Niemożliwe zajmuje tylko więcej czasu. |
|
|
|
 |
wampirzyca
Trajkotka praca nad samym sobą jest najtrudniejsza

Pomogła: 15 razy Wiek: 50 Dołączyła: 08 Cze 2011 Posty: 1792 Skąd: Transylwania
|
Wysłany: Pon 28 Maj, 2012 13:31
|
|
|
Kasiu moja Kasiu......nie będę ci prawić morałów ....ani pisać nie pij ...bo sama wiem najlepiej że to nic nie daje .......
poczekam sobie spokojnie aż zrozumiesz ....tylko szkoda zdrowia Kasiu naprawdę .....
I nie prawda że nikomu tutaj nie zależy na Tobie ...nawet tak nie myśl |
_________________ wampirzyca |
Ostatnio zmieniony przez wampirzyca Pon 28 Maj, 2012 13:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|