|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
alkohol jest wszędzie |
Autor |
Wiadomość |
Ann
Upierdliwiec
Pomogła: 22 razy Wiek: 35 Dołączyła: 11 Lip 2013 Posty: 2075
|
Wysłany: Czw 05 Wrz, 2013 21:41
|
|
|
Jestem w odwiedzinach u ciotki, moje przebywanie tu jest po to, żeby jej pomóc w pewnych sprawach.
Zawsze kiedy przyjeżdżałam siedziałyśmy do nocy i popijałyśmy wino/piwo i gadałyśmy sobie.
U niej w domu jest mnóstwo alkoholu, każda butelka napoczęta.. (smakosze) barek w salonie otwarty. Zimne browary w lodówce.. i niby to wszystko nie stanowi dla mnie większego problemu.. do czasu, do póki ciotka nie próbuje mnie częstować uparcie. Po 4 NIE DZIĘKUJĘ, DAJ SPOKOJ WKOŃCU, chciała dać mi do powąchania nowy likier..
jak dobrze, że to tylko 2 dni. "oddam przysługę" i spadam.
Tak, tak wiem. Wyzwalacze. |
_________________ Być może jest tak, że każda istota musi podlegać jakiemuś uzależnieniu. Że człowiek zupełnie wyzbyty uzależnień jest niekompletny. Że to naturalne jak oddychanie.
Jakub Żulczyk, Ślepnąc od świateł |
|
|
|
|
kas25
Gaduła
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 22 Sie 2011 Posty: 859
|
Wysłany: Nie 08 Wrz, 2013 12:22
|
|
|
kas25 napisał/a: | Czeka mnie spotkanie służbowe . |
Po prostu nie poszłam. I świat się nie zawalił |
_________________ "Doceniaj to, co masz - praktykuj wdzięczność. Ciesz się małymi rzeczami. Żyj w teraźniejszości. Uznaj, że nie można wszystkich zadowolić i że nie da się wszystkiego kontrolować." |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|