Strona Główna Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"

czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy offtopy są złe?
Autor Wiadomość
evita 
[*][*][*]

Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 20:02   

KICAJKA napisał/a:
Ja mam podobnie ale w momencie jak wchodzę do tematu"gra muzyka",lub gdzieś np.na czyjąś prywatną stronę,gdzie jest dużo informacji i plików.Wtedy właśnie myszka mi pływa po ekranie,nawet jak jej nie dotykam

to jest skutek uboczny wydłużonego czasu ładowania strony ! a przynajmniej tak mi się wydaje :) nie wiem jaką masz prędkość internetu Kicajko ani jaki procesor ale czasami wystarczy zrobić sobie porządki na dysku, żeby polepszyć prędkość transmisji danych ! Zapewne na youtube muzy nie posłuchasz sobie ?

Klara 
Uzależniony od Dekadencji

Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 20:03   

Ja też nie potrafię sobie z tym poradzić i po prostu mam serwisanta, który przyjeżdża do domu i naprawia gdy trzeba.
Sterowniki to chyba nie taka wielka filozofia, bo oni je ściągają z internetu, ale więcej informacji na ten temat z nikogo nie udało mi się wyciągnąć.
Wpisując w Google hasło "sterowniki" otworzy się trochę tego, jednak trzeba by było dowiedzieć się od kogoś, jak się to instaluje, no i który sterownik jest właściwy.
Trafiłam tam też na forum. Myślę, że przy odrobinie cierpliwości dałoby się zdobyć informacje, ale mnie tej cierpliwości brakuje.
To pewnie ta dziura.... :oops:

P.S. U mnie "pływało" wszystko - i strony w internecie i inne programy.

KICAJKA 
Trajkotka
współuzależniona-stara al-anonka

Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 20:14   

evita napisał/a:
Zapewne na youtube muzy nie posłuchasz sobie ?
Tam właśnie dużo operuję,ściągam muzę i obrazy z muzyką -nagrywam dla córci do ewentualnej pracy.A komp mam bardzo stary -naście lat-internet 1,2 -stara pamięć była 3GB,teraz ma "drugi mózg"z ok. 12GB.Staram się nagrywać na bieżąco wszystko(zdjęcia,muzę,dokumenty) na płyty,żeby nie miał dużego obciążenia.Ikonek na pulpicie mam tylko 10,żeby też nie obciążać(no może trochę Chomiczek na ekranie zabiera,ale nie zauważyłam specjalnej różnicy) :mgreen:

Odpowiedz do tematu