|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Czy offtopy są złe? |
Autor |
Wiadomość |
evita
[*][*][*]
Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 20:02
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | Ja mam podobnie ale w momencie jak wchodzę do tematu"gra muzyka",lub gdzieś np.na czyjąś prywatną stronę,gdzie jest dużo informacji i plików.Wtedy właśnie myszka mi pływa po ekranie,nawet jak jej nie dotykam |
to jest skutek uboczny wydłużonego czasu ładowania strony ! a przynajmniej tak mi się wydaje nie wiem jaką masz prędkość internetu Kicajko ani jaki procesor ale czasami wystarczy zrobić sobie porządki na dysku, żeby polepszyć prędkość transmisji danych ! Zapewne na youtube muzy nie posłuchasz sobie ? |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 20:03
|
|
|
Ja też nie potrafię sobie z tym poradzić i po prostu mam serwisanta, który przyjeżdża do domu i naprawia gdy trzeba.
Sterowniki to chyba nie taka wielka filozofia, bo oni je ściągają z internetu, ale więcej informacji na ten temat z nikogo nie udało mi się wyciągnąć.
Wpisując w Google hasło "sterowniki" otworzy się trochę tego, jednak trzeba by było dowiedzieć się od kogoś, jak się to instaluje, no i który sterownik jest właściwy.
Trafiłam tam też na forum. Myślę, że przy odrobinie cierpliwości dałoby się zdobyć informacje, ale mnie tej cierpliwości brakuje.
To pewnie ta dziura....
P.S. U mnie "pływało" wszystko - i strony w internecie i inne programy. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 20:14
|
|
|
evita napisał/a: | Zapewne na youtube muzy nie posłuchasz sobie ? | Tam właśnie dużo operuję,ściągam muzę i obrazy z muzyką -nagrywam dla córci do ewentualnej pracy.A komp mam bardzo stary -naście lat-internet 1,2 -stara pamięć była 3GB,teraz ma "drugi mózg"z ok. 12GB.Staram się nagrywać na bieżąco wszystko(zdjęcia,muzę,dokumenty) na płyty,żeby nie miał dużego obciążenia.Ikonek na pulpicie mam tylko 10,żeby też nie obciążać(no może trochę Chomiczek na ekranie zabiera,ale nie zauważyłam specjalnej różnicy) |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|