Spadochron otworzyl sie przed sama ziemia. |
Autor |
Wiadomość |
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Sob 22 Maj, 2010 18:40
|
|
|
Masakra napisał/a: | jestem na terapii indywidualnej. |
To nie jest żadna terapia, skoro nie masz regularnych spotkań, a z terapeutką umawiasz się wtedy, kiedy Ty czujesz potrzebę.
Poza tym nie konfrontujesz się z ludźmi w grupie.
Oj, Bartek! Ciągle kombinujesz! |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Sob 22 Maj, 2010 20:51
|
|
|
artek napisał/a: | myślałeś kiedyś może o akwarium.? |
Mam akwarium
Klara napisał/a: | To nie jest żadna terapia, skoro nie masz regularnych spotkań, a z terapeutką umawiasz się wtedy, kiedy Ty czujesz potrzebę. |
Terapia indywdualna to rodzaj terapii. Mam regularne spotkania z terapeutka.
Klara napisał/a: | Oj, Bartek! Ciągle kombinujesz! |
Tym ze dopadl mnie glod alkoholowy czy tym ze jezdze na ryby? Po prostu Klaro droga jak cos jest nie tak to pisze. Moge napisac rownie dobrze ze jest cudownie pieknie itp ale nie jest. Przyszla wiosna, zaczal sie wzmozony czas towarzysko imprezowy i jak mam byc szczery to czasem za tym tesknie |
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec...
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Sob 22 Maj, 2010 21:03
|
|
|
Masakra napisał/a: |
Tym ze dopadl mnie glod alkoholowy czy tym ze jezdze na ryby? |
W tym, że poprzestałeś na terapii indywidualnej (w dodatku bez regularnych spotkań)
Wiem na czym polega terapia. Szkoda że Ciebie nie obejmuje ta prawdziwa - indywidualna + grupowa.
Byłoby Ci łatwiej |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
Ostatnio zmieniony przez Klara Sob 22 Maj, 2010 21:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Sob 22 Maj, 2010 21:03
|
|
|
Masakra napisał/a: | jak mam byc szczery to czasem za tym tesknie |
To pewnie każdemu się zdarza, ale trzeba nauczyć się zapobiegać, aby nie wrócić do picia... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Sob 22 Maj, 2010 21:07
|
|
|
Klara napisał/a: | Szkoda że Ciebie nie obejmuje ta prawdziwa - indywidualna + grupowa.
Byłoby Ci łatwiej |
Kazda terapia ma plusy i minusy. Porozmawiam z terapeutka po weekendzie i byc moze dolacze do grupowej jesli tak bedzie dla mnie najlepiej |
_________________ Jest tam napisane gdzies, posrod gwiazd na niebie, jak pokore w sobie miec...
W I O S N A
Dulcius Ex Asperis |
|
|
|
|
|