Czy ktos zna zastrzyk antyalkoholowy? |
Autor |
Wiadomość |
lily35
Milczek
|
Wysłany: Pon 18 Gru, 2017 20:35 Czy ktos zna zastrzyk antyalkoholowy?
|
|
|
Szukam pomocy dla mojego taty. Czy ktos zetknal sie z tym zastrzykiem, ktory sie bierze, aby zmniejszyc glod alkoholowy? Tylko prosze mi nie pisac o terapiach itd. Tato byl byl na terapiach, za przeproszeniem g**wno to dalo, niedawno byl na detoksie. Ale 2tyg w szpitalu tez nie zdzialaja cudow. Slyszelismy o tym zastrzyku i dlatego szukam nazwy takiego "wspomagacza". Czy moze mi ktos pomoc z konkretna odpowiedzia? |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Pon 18 Gru, 2017 21:30
|
|
|
Twojego Taty nikt na terapię nie wyśle jeśli on nie zechce ale Ty mogłabyś się wybrać |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 18 Gru, 2017 21:32
|
|
|
lily35 napisał/a: | za przeproszeniem g**wno to dalo, | bo terapia nie jest dawania g***a tylko narzędzi by je wykorzystać w trzeźwieniu |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
|
|
|
|
Janioł
Uzależniony od netu Uśmiech to pół pocałunku
Pomógł: 70 razy Wiek: 58 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4556 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 18 Gru, 2017 21:38
|
|
|
lily35 napisał/a: | Czy moze mi ktos pomoc z konkretna odpowiedzia? | Konkretnie to chyba źle trafiłaś .........jeśli chodzi o to pytanie |
_________________ P.S. Janioł może być tylko jeden chociaż też czasem w coś walnie aureolką by: Pietruszka |
Ostatnio zmieniony przez Janioł Pon 18 Gru, 2017 21:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jędrek
Trajkotka ALKOHOLIK
|
Wysłany: Pon 18 Gru, 2017 21:40 Re: Czy ktos zna zastrzyk antyalkoholowy?
|
|
|
lily35 napisał/a: | Tato byl byl na terapiach, za przeproszeniem g**wno to dalo, niedawno byl na detoksie. |
Mi matka mówiła parę razy, że wóda mi mózg zeżarła i za przeproszeniem g***o to dało.
Dopiero jak ze stanami lękowymi wylądowałem na Detoksie to zorientowałem się, że coś jest nie tak.
A jak po dwóch miesiącach zapiłem psychotropy to wiedziałem że jestem w poważnych tarapatach.
I zacząłem na poważnie przyjmować zalecenia.... chociaż jeszcze przebierałem i brałem co mi się wydawało wykonalne... nie byłem w stanie zrobić wszystkiego, żeby ratować swoje życie. |
_________________ Andrzej
„Niepoczytalność: robisz w kółko to samo, a spodziewasz się zmian”
Poczytalność? Robisz w kółko to samo, kiedy zaczynasz zauważać pozytywne zmiany. |
|
|
|
|
staszek
Gaduła staszek
Pomógł: 12 razy Wiek: 64 Dołączył: 13 Paź 2013 Posty: 509 Skąd: dolny slask
|
Wysłany: Wto 19 Gru, 2017 08:44
|
|
|
lily35 napisał/a: | Szukam pomocy dla mojego taty |
Cześć,znajdż pomoc dla siebie. |
_________________ Nigdy nie jest za późno, by odmienić swoje życie i stać się lepszym człowiekiem. |
|
|
|
|
baryłka
Małomówny trzeźwa i szczęśliwa alkoholiczka
|
Wysłany: Wto 19 Gru, 2017 12:17
|
|
|
lily35, jakieś cudowne zastrzyki i inne twory to tylko nakręcanie biznesu
aby wyjść z uzależnienia to terapia i AA
Twój tato musi tego chcieć ! w przeciwnym razie będzie tak jak piszesz :
lily35 napisał/a: | nie zdzialaja cudow |
Jeśli faktycznie szukasz pomocy to napisz może coś więcej a przede wszystkim tak jak napisał staszek,
staszek napisał/a: | znajdż pomoc dla siebie |
|
|
|
|
|
Don kichot
Małomówny alkoholik nie nawiedzony
|
Wysłany: Wto 19 Gru, 2017 15:19
|
|
|
Alkoholizm nie jest chorobą du** by pomogły zastrzyki,zaszycia.. Niestety ale muszę Cię rozczarować. Nie ma takiego zastrzyku,ani takiej tabletki.. Różnego rodzaju specyfiki mają działać na zasadzie straszaka który ma powstrzymać alkoholika przed wypiciem że względu na możliwe problemy zdrowotne i zagrożenie zdrowia i życia.. tyle że są nieskuteczne. |
|
|
|
|
Whiplash
Admin Techniczny
Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 01 Lip 2011 Posty: 1340 Skąd: White Undercane
|
Wysłany: Wto 19 Gru, 2017 15:42
|
|
|
lily35 napisał/a: | Czy ktos zetknal sie z tym zastrzykiem, ktory sie bierze, aby zmniejszyc glod alkoholowy? |
Ja tam znam jeden dobry sposób na zmniejszenie głodu. Napić się. I nie trzeba zastrzyków. |
_________________ Niektórym ludziom należałoby wytoczyć proces myślenia.
Szczęście nie jest celem... Jest środkiem transportu. |
|
|
|
|
olga
Uzależniony od netu
Pomogła: 77 razy Dołączyła: 01 Wrz 2011 Posty: 4353 Skąd: Hagen
|
Wysłany: Wto 19 Gru, 2017 18:23
|
|
|
Whiplash, to żeś dziewczynie pomógł |
|
|
|
|
Przemas
Małomówny Alkoholik
Wiek: 50 Dołączył: 09 Maj 2012 Posty: 70 Skąd: North-West
|
Wysłany: Śro 20 Gru, 2017 14:03
|
|
|
z tym zastrzykiem to podobna prawda jak z ładowanie iphone w kuchence mikrofalowej, są tacy którzy uwierzyli że da się, spróbowali i najprościej mówiąc "się zawiedli" |
_________________ Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości |
|
|
|
|
zennek
Milczek
|
Wysłany: Śro 20 Gru, 2017 17:30
|
|
|
Witaj Lily!
Dobrze jest (także dla siebie) zdobywać wszelkie wiadomości o zaradzaniu problemom czy to swoim czy kogoś bliskiego.
Akurat wczoraj czytałem bloga nieodżałowanej pamięci prof.Vetulianiego.
https:/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxe/
Powodzenia!
xxxx ingerencja moderatora, zgodnie z regulaminem nie wstawiamy linków do blogów
|
Ostatnio zmieniony przez yuraa Śro 20 Gru, 2017 19:57, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
dromax
Gaduła abstynencki styl życia
Pomógł: 2 razy Wiek: 73 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 525 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Czw 28 Gru, 2017 16:38 Re: Czy ktos zna zastrzyk antyalkoholowy?
|
|
|
lily35 napisał/a: | Szukam pomocy dla mojego taty. Czy ktos zetknal sie z tym zastrzykiem, ktory sie bierze, aby zmniejszyc glod alkoholowy? Tylko prosze mi nie pisac o terapiach itd. Tato byl byl na terapiach, za przeproszeniem g**wno to dalo, niedawno byl na detoksie. Ale 2tyg w szpitalu tez nie zdzialaja cudow. Slyszelismy o tym zastrzyku i dlatego szukam nazwy takiego "wspomagacza". Czy moze mi ktos pomoc z konkretna odpowiedzia? |
Ten twój tata po prostu chce dalej pić!
Tacy nieszczęśnicy istnieją - jak można wyczytać w Wielkiej Księdze AA.
Gdy chce dalej pić i nie podjął DECYZJI - to rzeczywiście terapie nie pomogą...
Ten nieszczęśnik to raczej kwalifikuje się do wystrzelenia w kosmos z trzecią prędkością kosmiczną (ponad 17 km/sek). |
_________________ http://bez-dymka.cba.pl |
|
|
|
|
|