Kami Trajkotka Jak wyczerpać temat, zanim nas wyczerpie K.C.B.
Wysłany: Pon 20 Sie, 2018 21:44 prośba
Kochani
Bardzo proszę o pomoc dla mojej przyjaciółki jest z nią bardzo kiepsko walczy z boreliozą ma ją w sobie od ponad 16 lat. Leczono ją z przerwami na wszystko tylko nie na to co potrzeba. Zdiagnozowano dopiero niecałe 2 lata temu i to dlatego bo ktoś jej podpowiedział by sobie zrobiła badania w tym kierunku. Wynik był pozytywny i od razu przystąpiła do leczenia ale przez te wszystkie lata ta choroba ją strasznie wyniszczyła.
Poczytajcie, jeśli możecie wpłacić parę groszy to z góry bardzo dziękuję i proszę byście udostępniali na FB czy innych podobnych stronach
p.s. Ewa mam nadzieję, że nie będziesz zła, że zamieściłam link. Iwona potrzebuje pomocy a ja nie darowałabym sobie, że nie robię wystarczająco by jej pomóc
Z góry bardzo dziękuję
_________________ To nie droga prowadzi do celu, ale cel wskazuje Ci drogę...K.C.Buszman
Ostatnio zmieniony przez Kami Pon 20 Sie, 2018 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum