|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
seks jak narkotyk |
Autor |
Wiadomość |
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Pon 09 Maj, 2011 13:20 seks jak narkotyk
|
|
|
seks jak narkotyk |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pon 09 Maj, 2011 13:57
|
|
|
Ciekawe...
Tak na marginesie, to uważam że w obecnej cywilizacji zbyt wiele uwagi przywiązuje się do sprawy seksu. Jest to ważna sprawa w życiu, szczególnie jeżeli jest stały związek, ale to co się wyprawia to jakieś przegięcie. Jest to w odpowiedniej oprawie wielka przyjemność, ale czyż w życiu nie ma innych, wielkich przyjemności, takich "niedocenianych"?
Seks płatny, całe braże związane z erotyką, miliardowa kasa, inny gatunek przestępstw. Robienie z igły widły |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Pon 09 Maj, 2011 14:06
|
|
|
...na pewno kiedyś seks był mniej dostępny, dziewczyny były mniej dostępne... może to "wina" równouprawnienia... wychowania... mam dwie córki i przerażenie w myślach... może za dużo myślę... ...ale taki już jestem.... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
Ostatnio zmieniony przez ZbOlo Pon 09 Maj, 2011 14:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Pon 09 Maj, 2011 18:52
|
|
|
Marc-elus napisał/a: | Jest to ważna sprawa w życiu, szczególnie jeżeli jest stały związek, ale to co się wyprawia to jakieś przegięcie. Jest to w odpowiedniej oprawie wielka przyjemność, ale czyż w życiu nie ma innych, wielkich przyjemności, |
Sa jeszcze większe przyjemności czyli jeszcze więcej seksu... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|