Wysłany: Sob 11 Lut, 2012 19:37 Rozmowy z komputerem, czyli jak być twardym, a nie miękkim.
Nie wiem, co macie. Windowsa, Linuksa, czy Maca. Ja mam windowsa. Spytałem go kiedyś, czy warto pić. Odpowiedział mi tym linkiem. Spytałem ponownie. Ponowił.
A potem zaczął mówić mi o konieczności trzeźwienia i w ogóle, dureń jakiś.
Wasze komputery żyją, czy nie?
_________________ "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię" Jonathan Carroll
Jacek Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Wysłany: Sob 11 Lut, 2012 21:08
montreal napisał/a:
Wasze komputery żyją, czy nie?
cheba tak
no bo jak kiedy wspomniałem o torcie,to tu jakie łobrozki siem pokazały
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
cheba tak
no bo jak kiedy wspomniałem o torcie,to tu jakie łobrozki siem pokazały
Wysłany: Nie 12 Lut, 2012 00:16
montreal napisał/a:
Ja mam windowsa. Spytałem go kiedyś, czy warto pić. Odpowiedział mi tym linkiem. Spytałem ponownie. Ponowił.
A potem zaczął mówić mi o konieczności trzeźwienia i w ogóle, dureń jakiś
A potem zaczął mówić mi o konieczności trzeźwienia i w ogóle, dureń jakiś.
Ja swojego zapytałem o to samo... napisał mi długi ciąg równań i obliczeń.
Były tam, bardzo dokładnie pokazane, prawa które mówią że gdy wysoko orbitujesz, potem coraz szybciej spadasz w dół, grawitacja..... siła uderzenia = masa x przyśpieszenie.... rozgrzanie przy wchodzeniu w atmosferę.....
*j****!!!!!!!!
Sprawdziłem potem sam, na własnej skórze, cholera, wszystko się zgadza.
Tylko, po co mi ta cała wiedza, gdy niestety, nie napisał co zrobić żeby tego uniknąć.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum