Nikita z konkretną sprawą |
Autor |
Wiadomość |
nikita
Milczek
|
Wysłany: Śro 24 Kwi, 2013 19:07
|
|
|
Witam Was!
Piszę z konkretna sprawą, jestem z rodziny alkoholowej( bardzo długa historia, zresztą jak każda tego typu) borykam się z wieloma problemami, ale jednym sposobem na autoterapię i powrót do normalnego życia, zerwaniem z tym co się dzieje, zrozumienie czym jest alkoholizm jest pisanie przezemnie pracy licencjackiej na tematy stygmatu spolecznego osób uzaleznionych od alkoholu, potrzebuje chętnych osób do przeprowadzenie wywiadu(CAŁKOWICIE aNONIMOWO) opowiedzenia swojej historii bym mogła lepiej zrozumieć mój pogląd na ten problem i napisać konkretną pracę, a nie cytaty z książek. Jeśli chociaż jedna Dusza się zdecyduje proszę o kontakt: spoeczne25@wp.pl gdzie dogadamy resztę spraw |
|
|
|
|
Jonesy
Upierdliwiec
|
Wysłany: Czw 25 Kwi, 2013 08:19
|
|
|
nikita napisał/a: |
ale jednym sposobem na autoterapię i powrót do normalnego życia, zerwaniem z tym co się dzieje, zrozumienie czym jest alkoholizm jest pisanie przezemnie pracy licencjackiej na tematy stygmatu spolecznego osób uzaleznionych od alkoholu, |
Dopisz jeszcze że masz raka i doktor powiedział, że taki wywiad Cię z niego wyleczy. Wtedy jeszcze łatwiej kogoś namierzysz...
Chcesz pisać pracę z takiego zagadnienia? Załatw sobie listę mitingów otwartych albo pod salę gdzie miting zamknięty i czekaj aż wyjdą. Trochę wypadałoby jednak pomęczyć się przy pisaniu takiej pracy, a nie ściemniać po alkoforach. To że jesteśmy uzależnieni od alkoholu, nie znaczy że jesteśmy też frajerami... |
_________________ Nemo vir est qui mundum non reddat meliorem
|
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Czw 25 Kwi, 2013 10:29
|
|
|
Jras4 , ktoś do Ciebie |
|
|
|
|
ant69
Towarzyski ant69
|
Wysłany: Czw 25 Kwi, 2013 12:09
|
|
|
A już myślałem że to temat z konkretną sprawą....
a tak na marginesie... inne sprawy na forum to niby niekonkretne ???
|
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Czw 25 Kwi, 2013 20:16
|
|
|
ant69 napisał/a: | inne sprawy na forum to niby niekonkretne ??? |
tytul tematu to cytat z postu Nikity, to ja wyłuskałem ten post z jakiegos tematu i zatytułowałem |
|
|
|
|