Głupi Jaś |
Autor |
Wiadomość |
kas25
Gaduła
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 22 Sie 2011 Posty: 859
|
Wysłany: Pon 10 Lut, 2014 22:57 Głupi Jaś
|
|
|
"Głupi Jaś" bezpieczny? Mozna zrezygnować z przyjęcia tej substancji przed zabiegiem? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie? |
_________________ "Doceniaj to, co masz - praktykuj wdzięczność. Ciesz się małymi rzeczami. Żyj w teraźniejszości. Uznaj, że nie można wszystkich zadowolić i że nie da się wszystkiego kontrolować." |
|
|
|
|
szika
Trajkotka Uzależniona i DDA
Pomogła: 39 razy Wiek: 53 Dołączyła: 30 Sie 2013 Posty: 1649
|
Wysłany: Pon 10 Lut, 2014 22:59
|
|
|
uczucie eleganściutkiego nawalenia jak ruski czołg i gadane jest jak złoto... wyśpiewasz wszystkie sekrety |
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pon 10 Lut, 2014 22:59
|
|
|
kas25 napisał/a: | "Głupi Jaś" bezpieczny? Mozna zrezygnować z przyjęcia tej substancji przed zabiegiem? |
Należy poinformować anestezjologa przed znieczuleniem, że jest sie alkoholikiem, a nie pytać się na forum Kasiu. To nie boli a lekarze wiedza jak w takich przypadkach znieczulać. |
_________________ |
|
|
|
|
kas25
Gaduła
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 22 Sie 2011 Posty: 859
|
Wysłany: Pon 10 Lut, 2014 23:05
|
|
|
Szczerze pterodaktyll, to nie wiem czy bedzie mnie na to stać.. |
_________________ "Doceniaj to, co masz - praktykuj wdzięczność. Ciesz się małymi rzeczami. Żyj w teraźniejszości. Uznaj, że nie można wszystkich zadowolić i że nie da się wszystkiego kontrolować." |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pon 10 Lut, 2014 23:08
|
|
|
kas25 napisał/a: | nie wiem czy bedzie mnie na to stać.. |
Lepiej dla Ciebie samej będzie jesli jednak zdołasz to z siebie wykrztusić. Źle dobrany środek znieczulający może wywołac u Ciebie głód i nawrót choroby. To nie żart...... |
_________________ |
|
|
|
|
|