|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
uzależniona od matki |
Autor |
Wiadomość |
marzena1974
Towarzyski wolność ,miłość ,honor
Wiek: 50 Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 167 Skąd: grodzisk
|
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 21:26 uzależniona od matki
|
|
|
w sensie uzależniona fizycznie bo pilnuje średnio 7 ,8 razy w miesiącu syna po 8 godzin i szantażuje mnie tym że jak nie będe robiła tego co ona chce to mam szukać sobie opiekunki mieszka za ścianą a dziś powiedziała mi ,że jestem złośliwa i przypominam jej swoją matkę i brata i nie akceptuje mojego sposobu wychowania syna ,czy są tu też jakieś matki które ,są z rodzin ,wszystko dla męża dziecko sie nie liczy matka piła razem z ojcem. |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 09:28
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | nie akceptuje mojego sposobu wychowania syna |
Marzenko, może Twoja mama nie może sobie z nim poradzić i mówi Ci o tym, a Ty tego nie chcesz przyjąć do wiadomości?
Czy dziecko które nie liczy się dla Twojej matki to Ty? |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 01 Cze 2009 Posty: 4791 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 10:07 Re: uzależniona od matki
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | matka piła razem z ojcem. |
A teraz twoja matka też pije?
Jest alkoholiczką? |
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 13:32
|
|
|
jestem na tym forum od nie dawna , ale życie każdego z nas leży naszych rękach matka nie pije teraz bo już nie mam zdrowia ,za to ojciec pije z moim mężem ,pisząc tu na forum troche sie bałam oceny innych ludzi , nie jestem typem duszy towarzyskiej ,czasami przeklinam ,jestem nie dostępna ,bo ,,,,baeta - maski które nosisz , wrosły ci w twarz , pisze blog to mi pomaga i to bardzo to tam pisze co czuje bez obaw że ktoś to skrytykuje ,rzucam mięsem i mam w du..... wszystkich pisze , nie żle wyżucam z siebie to całe g***o. |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 13:56
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | ,,,,baeta - maski które nosisz , wrosły ci w twarz |
nie rozumiem po co to wplątało się w twój post |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Wto 16 Mar, 2010 14:04
|
|
|
przed chwilą czytałam o beacie i ja dobrze ją rozumiem ,matka w związku z moją osobą cuda robi , uzależniona to ja jestem chociaż coraz bardziej zrywam te więzy ja ,nie szukam poklasku , przyjaciół ,może szukam wsparcia ,chociaż w internecie bo w normalnym życiu , to praca i dom .rozdrapywanie ran musi być ,bo w tedy lepiej sie rozumie o co chodzi ,moja matka powiedziała , przepraszam i dalej patrzy w siebie i po co mi jej słowa ? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|