Chcę coś zrobić z moim DDA |
Autor |
Wiadomość |
tictic
Milczek tictic
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2014 11:16
|
|
|
Witam Was, jestem tu nowa. Bardzo sie cieszeze Was znalazlam, od 20 lat moja mama jest alko, ale chyba sama w to nie wierzy. Zbawieniem by dla mnie przeczytanie roznych postow a w nich waszych odczuc ktore sa takie jak moje i w koncu dociera do mnie ze jestem "normalna". Przeszlam przez jedna terapie, ktora d oktykala mojego dziecka wewnetrznego, ale bylo to raczej zaloba ktorej nigdy nie przezylam po smierci ojca, bylo mnostwo poczucia winy i odpowiedzialnosci. Zdaje sobi Eeeteraz sprawe ze jestem dda i chce cos z tym zrobic. Problem w tym ze zyje za granica, znacie psychologa, ktory moze pracuje przez skypa? Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2014 14:05
|
|
|
Witaj Tictic
Na dole tej strony: http://www.dda.pl/index.p...id=77&Itemid=53 są polskojęzyczne mityngi DDA za granicą. Sprawdź, może akurat któryś z nich jest w Twoim mieście.
Terapia internetowa nie jest chyba najlepszą formą i odnoszę wrażenie, że ci którzy ją prowadzą działają niezgodnie z etyką zawodową.
Ponadto te porady są płatne, a na naszym forum nie reklamujemy działalności komercyjnej. Dlatego - jeśli chcesz mimo to skorzystać z takiej terapii, wpisz w Google "terapia DDA przez internet", a uzyskasz sporo adresów. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2014 15:39
|
|
|
cześć Tictic |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
margo
Trajkotka
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 12 Sie 2013 Posty: 1881
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2014 17:48
|
|
|
Witaj |
|
|
|
|
staszek
Gaduła staszek
Pomógł: 12 razy Wiek: 64 Dołączył: 13 Paź 2013 Posty: 509 Skąd: dolny slask
|
Wysłany: Wto 25 Mar, 2014 20:31
|
|
|
Cześć Tictik |
_________________ Nigdy nie jest za późno, by odmienić swoje życie i stać się lepszym człowiekiem. |
|
|
|
|
tictic
Milczek tictic
|
Wysłany: Śro 26 Mar, 2014 22:18
|
|
|
Dziekuje za mile przyjecie i podpowiedz. Chcialam zapytac, bo czasem jest tak ze ktos kogos znac, pewno bede szukac kogos na miejscu, lub wroce do Pani psycholog z ktora pracowalam dotad :-) |
|
|
|
|
|