przemoc |
Autor |
Wiadomość |
marzena1974
Towarzyski wolność ,miłość ,honor
Wiek: 50 Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 167 Skąd: grodzisk
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 11:57 przemoc
|
|
|
nie wiem czy moge tu o tym napisać ? nie wiem czy takie tematy są tu poruszane ? chodzi mi o bicie i klapsy wymierzane dzieciom ,bicie swoich żon / ja wczoraj dostałam razy i syn też dostał klapsa maż był wczoraj po trzech piwach i problemator mu sie włączył cały dzień wyżywał sie na mnie i na synu co mam robić żeby nas chronić ? znowu niebieska karta? |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:00
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | mam robić żeby nas chronić | A co On jeszcze musi zrobić,żebyś odeszła? marzena1974 napisał/a: | ja wczoraj dostałam razy i syn też dostał | |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:00
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | ja wczoraj dostałam razy i syn też dostał klapsa |
czemu nie wzywałaś policję ? ! Nie pozwól na to nigdy więcej !!!!!!!!!!!!! |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:01
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | znowu niebieska karta |
...może niebieska linia... ale myślę, że na policję "damskiego boksera"... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:07
|
|
|
jestem dziś rozwalona psychicznie i syn też ,jak tylko dziś ktoś do nas wchodzi to synowi sie wydaje że to tata ,rano był mój ojciec i brat nic nie wiedzą o wczorajszej awanturze ,chce wyprowadzić sie dziś ,ale to do cholery jest moje mieszkanie nie mam gdzie pójść ,mam dość tych huśtawek ,już nie daje rady zaczynać wszystkiego od począku. |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:10
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | rano był mój ojciec i brat nic nie wiedzą o wczorajszej awanturze |
ja przez wiele lat też ukrywałam prawdę przed moją rodziną a to był największy błąd mój największy błąd ! zadzwoń do taty , powiedz prawdę, niech przyjedzie po ciebie i synka i wyprowadź się ! zostaw tylko kartkę na stole temu tyranowi, że ma czas np 7 dni na opuszczenie mieszkania i wrócisz później na swoje ! |
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:12
|
|
|
to nie jest takie proste ,pobił mnie ,bił w twarz z otwartej nie mam siniaków tylko nos mnie boli syn spał już jak sie wziół za mnie , miał już niebieską karte policja był aśrednio raz na tydzień i od roku nie podniósł na mnie ręki ani na syna a wczoraj coś mu odwaliło wogóle od świąt jedzie po mnie ,wyzywa i ubliża nie pozwala pisać na forum bo pewnie z kimś romansuje wogóle go nie poznaje ,czy to ja sie zmieniłam czy to on zgłupiał? |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:15
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | pobił mnie ,bił w twarz z otwartej nie mam siniaków tylko nos mnie boli |
ja też nigdy żadnego siniaka jak na złość nie miałam ale jak się później dowiedziałam o niczym to nie przesądza ! jak myślisz komu policja uwierzy ? jemu czy tobie ?
marzena1974 napisał/a: | od świąt jedzie po mnie ,wyzywa i ubliża |
to też jest przemoc ! tyle że psychiczna ...
marzena1974 napisał/a: | czy to ja sie zmieniłam czy to on zgłupiał? |
zdecydowanie to drugie !!!!!!! |
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:19
|
|
|
syn boji sie męża i jego krzyków robie mu krzywde bo nie umiem poradzić sobie z jego ojcem |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:22
|
|
|
Marzenko weź się w garść ! bierz telefon w dłoń i dzwoń do kogoś kto cię może zabrać z domu !!! spakuj zaraz co najpotrzebniejsze dla dziecka , pozbądź się wstydu bo to nie twój wstyd tylko jego, rozbecz się nawet w głos jak ci ma to przynieść ulgę i znikaj stąd gdzie teraz jesteś !!! a jak już będziesz w bezpiecznym miejscu, poproś, żeby ktoś się chwilę zajął synkiem , połóż się i prześpij porządnie ! zobaczysz, że jak wstaniesz wszystko będzie już mniej czarne niż wcześniej |
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:33
|
|
|
nie moge teraz płakaćź bo syn mnie bedzie widział dzisiaj syn wtula sie we mnie i odreagowuje wczoraj i mówi bo tata krzyczy i nie ma tracji dając mi klapsa, ja mu powiedziałam że zawsze go obronie i już nikt więcej na niego nie będzie krzyczał dzwonił mąż przygotowuje sobie grunt na powrót do domu wiem jak on działa myślisz żę powinnam wyjść dziś i ochłonąć ,musze sie zastanowić nad tym może to jest wyjście ,tylko kto by nas przyjął na dzień lub dwa narazie mam urlop- do niedzieli syn ma ferie może to jest jakieś wyjście / |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:36
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | myślisz żę powinnam wyjść dziś i ochłonąć ,musze sie zastanowić nad tym może to jest wyjście |
wychodź i się nie zastanawiaj !
marzena1974 napisał/a: | tylko kto by nas przyjął na dzień lub dwa |
a rodzice ? pomyśl troszkę ! napewno znajdzie się ktoś tobie życzliwy ! |
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:39
|
|
|
nie powiem matce o niczym ,mieszkają za ścianą za blisko powiedzą że to pewnie moja wina bo pewnie go sprowokowałam nie ,poradze sobie |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 12:44
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | nie powiem matce o niczym ,mieszkają za ścianą za blisko powiedzą że to pewnie moja wina bo pewnie go sprowokowałam |
odkąd tutaj otwarto mi oczy na mój problem ciągle uświadamiam moje dzieci a szczególnie córki, że dopóki nie będę miała 300 % pewności, że to one są czemukolwiek winne zawsze będę wierzyła tylko im
moja mama też mi nie wierzyła ... właśnie przez to, że nigdy o niczym nie wiedziała pewnie ciężko jej to pojąć |
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 13:24
|
|
|
powiedz mi evita czy twój mąż też jest zazdrosny o twoje dzieci /dużo mam takich pytań ale boje sie je zadawać mój, jest zazdrosny o wszystko co co daje mi przyjemność ,forum ,praca ,wyrwanie sie z domu ,koleżanka JEDNA,bo więcej nie mam o syna że daje sobie z nim rade że jak to powiedział to synek mamuśi nie zgnojił mnie , mam alimenty jego idą przez komornika ,mam intercyze i podział majątku mam stałą prace i teraz to sprzątanie dorabiam sobie wiem że bez niego dam sobie rade i dlatego mnie tak tępi ,psychicznie |
|
|
|
|
|