Czy offtopy są złe? |
Autor |
Wiadomość |
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 10:31
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | Tak, Jacusiu, masz poniekąd racje |
|
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
Kulfon
Trajkotka pacjent nie z tej ziemi
|
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 10:39
|
|
|
Klara napisał/a: | Dziura mi się (już) zrobiła |
W czym? |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 10:40
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | Ale na miłość boską, niech to wszystko robią w HydeParku!!! | No proszę ledwie wybory minęły,a już naród w pretensjach Na całe szczęscie są też tu tacy co nas kochają. Wiedźma napisał/a: | w HydeParku!!! | To po co wtedy byłaby potrzebna śmietniczka?
To mówiłam Ja....Królowa Jacek napisał/a: | no to jak to się zmiękcza | Mówi się...Wasza Pterydodaktylowość |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 10:42
|
|
|
Cytat: | W czym? |
No, tu: |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 10:55
|
|
|
Jacek napisał/a: | a niechto zaniechałem swe nikłe szanse ostatnio
a może jednak na księciunia miałbym jakie szansunie | Jak się postarasz to kto wie? |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 11:55
|
|
|
Wiedźma napisał/a: |
MASAKRA NA MODERATORA!!!
|
Dziekuje, nie jestem zainteresowany
Po pierwsze uwazam, ze jest tu duzo osob ktore sie znacznie wiecej zasluzyly dla forum niz ja. Po drugie to zbyt malo czasu tu spedzam zebym mogl pelnic te funkcje nalezycie. Po trzecie i najwazniejsze- jest to forum wolnych od alkoholu a ja jak wiadomo swoj staz abstynencji zaczynam poniekad od nowa- wiem ze z moderacja ma to niewiele wspolnego ale jednak byloby mi troche glupio
Dziekuje Wiedzmo za nobilitacje ale poki co nie uwazam siebie za odpowiednia do tej funkcji osobe, aczkolwiek moze w przyszlosci ;p (np na roczek mojego nie picia)- czemu nie |
Ostatnio zmieniony przez Masakra Nie 14 Lut, 2010 11:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 12:46
|
|
|
A ja myślałam,że to od tego sprzątanie -to już Ci się tym komputerze dziura zrobiła |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 13:42
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | myślałam,że to od tego sprzątanie -to już Ci się tym komputerze dziura zrobiła |
Komputer jeszcze jest cały, ino Wiedźma we mnie od czasu do czasu tu i ówdzie rzuca tą emotką: cr4c no i najpierw miałam guza, później on się wessał tak skutecznie, że teraz mam wgłębienie, które nazwałam dziurą |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 13:47
|
|
|
Klara napisał/a: | wgłębienie, które nazwałam dziurą | Ale nie przeszkadza Ci to w myśleniu! |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
|
|
|
|
|
Bebetka
Główna księgowa
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 13:47
|
|
|
Klara napisał/a: | Komputer jeszcze jest cały |
Czyżbyś Klaro miała jakieś myśli destrukcyjne?
|
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 13:56
|
|
|
Cytat: | Ale nie przeszkadza Ci to w myśleniu! |
Nooo, każdy ma prawo ocenić to po swojemu
Gdybym się wypowiadała na swój temat, byłabym nieobiektywna.
Cytat: | Czyżbyś Klaro miała jakieś myśli destrukcyjne? |
O nie, Bebetko, kocham mój komputer lecz Kicajka suponuje, jakobym podczas sprzątania forum miała w nim wymieść dziurę. Ot co! |
Ostatnio zmieniony przez Klara Nie 14 Lut, 2010 13:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 19:11
|
|
|
Klara napisał/a: | kocham mój komputer lecz Kicajka suponuje, jakobym podczas sprzątania forum miała w nim wymieść dziurę. Ot co! | Ostatnio narzekałaś,że się psuje - myślałam,że od nawału sprzątania naszych offtopów |
|
|
|
|
|
Klara
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 19:31
|
|
|
KICAJKA napisał/a: | Ostatnio narzekałaś,że się psuje |
Owszem, wysiadły sterowniki obrazu, ale już dawno jest naprawiony.
Myślisz, że to efekt nadmiernego sprzątania?
Muszę to przemyśleć jeżeli dziura mi w tym nie przeszkodzi |
|
|
|
|
KICAJKA
|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 19:52
|
|
|
Klara napisał/a: | Owszem, wysiadły sterowniki obrazu, ale już dawno jest naprawiony. |
To fajnie,że już zdrów. Ja się tak zastanawiam co z naszym kompem-pisałaś,że myszka Ci pływa.Ja mam podobnie ale w momencie jak wchodzę do tematu"gra muzyka",lub gdzieś np.na czyjąś prywatną stronę,gdzie jest dużo informacji i plików.Wtedy właśnie myszka mi pływa po ekranie,nawet jak jej nie dotykam.Dopiero niecałe dwa lata jak zaczęłam uczyć się obsługi od podstaw i mam spore braki-czasem jak coś dziwnego się dzieje wyłączam kompa (tym bardziej,że nie mój a córcia też nie kumata w te klocki) |
|
|
|
|
|
|