Otwarty przez: strażnik Wto 23 Lut, 2010 13:49 |
Seksoholicy. Żony seskoholików. |
Autor |
Wiadomość |
Jagna
Gaduła
|
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Czw 22 Paź, 2009 06:42
|
|
|
Polaków nocne rozmowy... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
|
|
|
|
Natasza
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Nie 21 Lut, 2010 19:56
|
|
|
|
_________________ evrybady pomarańcze |
|
|
|
|
marzena1974
Towarzyski wolność ,miłość ,honor
Wiek: 50 Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 167 Skąd: grodzisk
|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 21:10
|
|
|
mam pytanie - jak rozumieć zachowanie męża i ciągły przymus seksu ? czuje sie jak żona ,za czasów starożytnych ,mus to mus ,już nawet nie ma siły ,,,na wspięcie się do końcowego finiszu ale dalej chce i ma do mnie pretensje że ja, nie chce po pobiciu już nie umiem mu zaufać czy ty jest przemoc psychiczna? ciągle awantury o brak seksu, posądzanie mnie o zdrade , |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 21:21
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | jak rozumieć zachowanie męża i ciągły przymus seksu ? |
Tu jest rozmowa na ten temat z prof. Lwem Starowiczem: http://www.gp24.pl/apps/p...YWIADY/70427016 |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 21:29
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | mam pytanie - jak rozumieć zachowanie męża i ciągły przymus seksu ? |
wykorzystanie po przez szantaż
wyjaśni jemu że chcesz miłości uczuć,a nie zwierzęcych odruchów |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 21:39
|
|
|
ja już sie poddaje , od prawie miesiąca nic tylko seks i nie ważne jak sie czuje czy kłócimy sie czy nie ,mam mieć ochote i koniec a jak nie to awantura w stylu bo ty kogoś masz , mówie do niego znajdz sobie kogoś i odwal sie odemnie a on nie ,nie doczekanie twoje ,.żygam już tym udawaniem i jeszcze pratensje że ty udajesz no szlag ..... |
|
|
|
|
Jacek
|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 21:42
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | ja już sie poddaje |
no co ty
kum jemu gumową panienkę |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 21:51
|
|
|
nie pomyślałam o tym ,wogóle już nie myśle ,może to zabrzmi głupio ale bardzo brakuje mi życzliwości ,troski i dotyku i miłości i słów .10 lat po ślubie i myśl czy już tak zawsze będzie ? ja chce ,kochać i być kochaną ,być zauważaną i docenianą za tydzień mam wypłate szukam kawalerki ,ceny są .....ku.....ciekawe od 1000 żl za 36 metrów w bloku ja już widze jak razem z synem meblujemy te nasze ściany ,boże jak ja chce wyrwać sie z tego młyna ,zabrać syna i żyć nie przepraszając za to że oddycham ,żę mam swoje zdanie , |
|
|
|
|
Jacek
|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 21:58
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | szukam kawalerki |
aa tyle was tu ostatnio dołączyło że nie pamiętam która odchodzi a która się jeszcze wacha
marzena1974 napisał/a: | boże jak ja chce wyrwać sie z tego młyna ,zabrać syna i żyć nie przepraszając za to że oddycham ,żę mam swoje zdanie |
no cóż,życzę ci Marzenko aby się spełniło |
|
|
|
|
|
marzena1974
|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 22:08
|
|
|
oj Jacuś żeby to takie proste było ,ale dzięki |
|
|
|
|
Jacek
|
Wysłany: Sob 27 Lut, 2010 22:15
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | oj Jacuś żeby to takie proste było |
ależ wiem jak to się ma do życia
wiem również że warto walczyć i być cierpliwym
a nadejdzie czas przyszły i stanie się teraźniejszym |
|
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 15:40
|
|
|
Taki ciekawy temat "odłogiem" leży... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Śro 03 Mar, 2010 11:34
|
|
|
marzena1974 napisał/a: | ja już sie poddaje , od prawie miesiąca nic tylko seks i nie ważne jak sie czuje czy kłócimy sie czy nie ,mam mieć ochote i koniec a jak nie to awantura w stylu bo ty kogoś masz , mówie do niego znajdz sobie kogoś i odwal sie odemnie a on nie ,nie doczekanie twoje ,.żygam już tym udawaniem i jeszcze pratensje że ty udajesz no szlag ..... | Przeczytałam twój post i az mnie ciarki przeszły....musisz coś z tym zrobić bo ten d*** obrzydzi Ci sex do końca życia! marzena1974 napisał/a: | ,,, nie chce po pobiciu już nie umiem mu zaufać czy ty jest przemoc psychiczna? | i ty się jeszcze pytasz?nie mnie Ci mówić co masz robić ale nie pozwól mu się tak traktować jesteś kobietą i zasługujesz na szacunek i sex ma być dla Ciebie czymś cudownym a nie udręką.W moim małżeńswie różnie bywa ale mąż nigdy nie zmusza mnie do sexu...niechcę to nie ...i on to szanuje i dzięki temu mimo wszystko mam do niego jakiś szacunek .Sama musisz się szanować i nie pozwolić by Cię tak traktował. |
|
|
|
|
|