Zwierzaki? |
Autor |
Wiadomość |
taki ósmy
(konto nieaktywne) [*][*][*]
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:14
|
|
|
Andy napisał/a: | mitologie zostawmy intelektualistom.. |
Uderzyłes w stół. Zaraz pojawi sie Wolf |
|
|
|
|
montreal
[*][*][*]
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:14
|
|
|
Bo ja już jestem. |
_________________ "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię" Jonathan Carroll
|
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:17
|
|
|
Montreal Monti a tak na pwoaznie jesli chcesz miec energie jak Rojek sprobuj spojrzec jego oczami na swiat, zrozumiesz dlaczego ma tyle energii ( ale namotalam ) |
Ostatnio zmieniony przez Ate Czw 11 Gru, 2008 16:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:18
|
|
|
Ate napisał/a: | zauwazylam ze Wolf wprowadza tu pare osob w spore komlepksy |
Tak szczególnie mnie
Jego skladnia, ortografia i interpunkcja dzień w dzień powala mnie na kolana i przyprawia o napady zazdrości oraz niewyslowione meki kompleksów.
O sensie wypowiedzi to juz nawet nie napomknę. Toz to niedościgniona poezja.
Nigdy taki nie bede.Wiem |
|
|
|
|
Andy
(banita)
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:18
|
|
|
ku***...sam jestem intelektualistą...choć żałuje ,ze przyznałem sie do tego na alkoholowych forach..
Same kłopoty wynikaja z tego tytułu...
Najlepiej to najpierw napisac a potem pomyslec..tak jak w wypadku naszych Forumowych kobiet..Nie bede wskazywał palcem.. |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:19
|
|
|
Taki, poczulesz ze to o Tobie? |
_________________ fortes fortuna adiuvat
|
|
|
|
|
montreal
[*][*][*]
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:19
|
|
|
On patrzy tylko, czy na ziemi nic do jedzenia nie leży i co tu można pogryźć. Poza tym dziś chędożył mój sweter brązowy... Nie chcę patrzeć jak Rojek. Chcę mieć tyle radochy z życia co on. |
_________________ "Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię" Jonathan Carroll
|
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:21
|
|
|
Andy napisał/a: | .tak jak w wypadku naszych Forumowych kobiet..Nie bede wskazywał palcem.. | a tak na powaznie Andy, to czego oczekujesz np ode mnie, nie moge tryskac madroscia zyciowa jesli chlalam, i z premedytacja marnowalam nie tylko swoje zycie. Przeciez to bylo szczytem glupoty, taka prawda A teraz potrzebuje czasu zeby sie uczlowieczyc, troche cierpliwosci, nie trac nadziei |
|
|
|
|
|
taki ósmy
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:22
|
|
|
Ate napisał/a: | Taki, poczulesz ze to o Tobie? |
Tak. Niestety Ale nic przeciez nie poradzę na to, że jestem taki głupi :cry: |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:22
|
|
|
montreal napisał/a: | On patrzy tylko, czy na ziemi nic do jedzenia nie leży i co tu można pogryźć. Poza tym dziś chędożył mój sweter brązowy... Nie chcę patrzeć jak Rojek. Chcę mieć tyle radochy z życia co on. | ale wlasnie dlatego ze nie kombinuje, nie wymysla sobie problemow tylko zyje chwila ma tyle energii, tak mysle |
|
|
|
|
|
Andy
(banita)
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:29
|
|
|
Ate..
..a co chlanie ma wspólnego z intelektem..???albo go sie ma albo nie..
Pomijajac organiczne uszkodzenia mózgu...no ale wtedy nie byłabys w stanie nic tu napisać..
Niczego od Ciebie nie oczekuje... |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:37
|
|
|
Andy nie ode mnie konkretnie,piszesz o kobietach wiec czuje , ze moge odpowiedziec, nie kazdy moze byc intelektualista i bardzo dobrze. Pietnujesz glupote czy brak intelektu, intelekt to cecha wrodzona, i nikt i nic nie jest w stanie jej znacznie zmienic, mozna go co najwyzej nieco wycwiczyc . Glupota jest zaprzeczeniem madrosci zyciowej, tak sobie kombinuje, moge nie miec racji, przeciez nie jestem intelektualistka |
|
|
|
|
|
Andy
(banita)
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:43
|
|
|
ate...
Tzw.Mądrośc zyciowa nie jest jednoznaczna z intelektualizmem ...raczej z racjonalizmem i to praktycznym..
Intelekt odgrywa znaczną role w procesach poznawczych..ale wcale nie najwazniejszą..
Pomaga w selekcji informacji czy bodzców do nas docierających...
idąc dalej...intelektualizm nie musi byc tozsamy z wykształceniem..np.casus Brodskiego czy Shawa..czy Szekspira..
..zreszta to długi temat.. |
|
|
|
|
Ate
Nimfomanka netowa
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:49
|
|
|
Tak ,obszerny temat w ktorym przyznaje nie czuje sie mocna . O madrosci zyciowej pisalam odnosnie glupoty, ze jest jej zaprzeczeniem. Intelektualizm wiaze z wiedza, czlowiek inteligentny nie musi miec tytulu doktora, moze byc pracownikiem fizycznym i byc zywym przykladem pozytywnego i madrego wykorzystania swojej inteligencji , czego nie mozna powiedziec o wszystkich intelektualistach ( no teraz to juz zamotalam calkiem ) |
|
|
|
|
Andy
(banita)
|
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 16:53
|
|
|
A myslisz ,ze Fora alkoholowe śa godnym miejscem dla prawdziwego intelektualisty...
Czy to jest miejsce gdzie mógłby swój potencjał zdeponować..???
Po co...Lepiej na papier przelac swe mysli i doswiadczenia.. a na forach pozonglowac lekko słowem..
Fora sa dla dyskusji ale lekkiej i przyjemnej i zabawnej..
Nie nadawajmy zbytniej powagi naszym rozwazaniom tutejszym i naszym emocjom związanym z forum.. |
|
|
|
|
|