Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Nie 09 Maj, 2010 10:52
|
|
|
Nie gniewaj sie droga Wiedzmo nie to mialem do konca na mysli.
Chodzilo mi bardziej o to ze jak ktos sam korzysta z zasobow zwierzecych niekoniecznie w celu przezycia (bo to akurat rozumiem, tak zostalismy stworzeni) to nie jest chyba odpowiednia osoba zeby umoralniac innych. Noszenie np skorzanych butow chyba nikomu do przezycia potrzebne nie jest.
Co do wedkarzy zas, to duza wiekszosc lapie ryby po to zeby je zjesc. Mi szkoda jest po prostu tych zwierzat wiec im daruje zycie. Mysle ze z punktu widzenia tych zwierzat jest to lepsze rozwiazanie niz bycie zjedzonym przez kogos w celu jego przezycia.
Ze zadaje im bol? Jedziesz na glupi biwak to juz depczesz trawe i zabijasz mieszkajace w niej zyjatka. O smieceniu niem owie bo mam nadzieje ze Ciebie to nie dotyczy. Czy biwak jest Ci potrzebny do zycia? Nie, to po co dla wlasnej przyjemnosci wyrzadzasz szkode przyrodzie? Tak mozna we wszystkim wyszukac zla tylko po co?
Szanuje Twoje zdanie choc jest dla mnie niezrozumiale a przede wszystkim nieobiektywne. Jednak zasmuce Cie faktem, ze pewnie nie wplynie ono drastycznie na zmniejszenie wedkarstwa na swiecie lecz co bardziej prawdopodobne narazi Cie na kpiny. |
|