A ja Halibut piję dalej |
Autor |
Wiadomość |
jolkajolka
Trajkotka
Pomogła: 8 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Sie 2009 Posty: 1388 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 26 Maj, 2010 21:13
|
|
|
A cały problem tkwi w tym,że trzeźwy z pijanym nijak dogadac sie nie może.... |
_________________ "Potykając się można zajść daleko;nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Śro 26 Maj, 2010 21:15
|
|
|
Zwroc tez uwage ze nikt Ci nie wypominaze jestes pijany, nikt tez o tym nie wspomina. To tylko Ty ciagle to podkreslasz z ironia chcac na sile wmowic nam ze jestes traktowany odgornie. To Ciebie to widocznie boli nie nas.
Ide z reszta z tego tematu. Moje zdanie juz wyrazilem na poprzednich 2 stronach bodajze. Chcesz to sobie wroc i to przemysl choc i tak wiem ze to bezskuteczne.
Nie mam w sobie teraz sily zeby skupiac sie na czyjejs chorobie bo miewalem ostatnio problemy ze swoja a przede wszystkim nie dam Ci dluzej pola do manipulowania. |
Ostatnio zmieniony przez Masakra Śro 26 Maj, 2010 21:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Tomek
Towarzyski
|
Wysłany: Śro 26 Maj, 2010 21:23
|
|
|
autora definicji na dobranoc poprosze |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Czw 27 Maj, 2010 00:13
|
|
|
czytam ten wątek z ogromny zainteresowaniem, bo chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej "z pierwszej ręki" o terapii, w której priorytetem nie jest abstynencja.
Jasne, że łatwiej jest oceniać alkoholika na zasadzie "pije czyli nic nie robi ze swoim problemem", ale wygląda na to, że w tym przypadku tak nie jest.
Hali przechodzi terapię, a jego terapeuci nie zabraniają mu pić.
Ja chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej a Wy nie ? |
|
|
|
|
losowynick
Towarzyski
|
Wysłany: Czw 27 Maj, 2010 01:43
|
|
|