Witam serdecznie |
Autor |
Wiadomość |
summer4best
Towarzyski
|
Wysłany: Pon 31 Maj, 2010 22:57
|
|
|
Witaj Kolego!
Również jestem alkoholikiem |
_________________ Pozdrawiam
"Doradzając przyjacielowi, staraj się mu pomóc, a nie sprawić przyjemność". /Solon/
|
|
|
|
|
neptun2003
Milczek neptun2003
|
Wysłany: Śro 02 Cze, 2010 11:32
|
|
|
dziękuę wszystkim za bardzo ciepłe powitanie i słowa otuchy co do mojego nicku i kwestii króla i boga to obwieszczam wszem i wobec: pozostanę neptunem lub Przemkiem jak komu wygodnie królem i bogiem t byłem jak piłem. Miałem kasę, byłem wśród towarzyszy picia "kimś". Dziś dla braci i sióstr w chorobie jestem Kimś. Moje relacje zludźmi oparte są na prawdziwych emocjach. Jeśli komuś jest ze mną po drodze to spoko jeśli nie jest to też spoko wszak dla jednych będę kolegą, dla kogoś innego przyjacielem a dla jeszcze innej osoby tylko znajomym. Jednak wiem, że te relacje będą prawdziwe a nie jak wtedy gdy piłem zafałszowane alkoholem. Tak więc jeszcze raz wielkie dzięki za powitanie i wszystkim życzę wszystkiego dobrego a przede wszystkim 24 godzin. |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Śro 02 Cze, 2010 15:21
|
|
|
No proszę - i avatarek odpowiedni...
Ty chyba jednak interesujesz się astrologią, co? Przyznaj się |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
neptun2003
Milczek neptun2003
|
Wysłany: Śro 02 Cze, 2010 18:48
|
|
|
Hej Wiedźma avatarek znalazłęm gdzieś w necie. Astrologią nie interesuję się wcale. Poza tym ten avatarek jest łądniejszy niż jakiś pomnik Cieszę się jednak, że Ci się podoba |
|
|
|
|
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Śro 02 Cze, 2010 19:42
|
|
|
neptun2003 napisał/a: | Astrologią nie interesuję się wcale |
No to w takim razie bardzo skrótowo i ogólnie uzasadnię to co napisałam.
Planeta Neptun w astrologii rządzi między innymi uzależnieniami,
a Twój avatarek jest graficznym astrologicznym symbolem Neptuna.
Skoro zastosowałeś u siebie tę symbolikę nieświadomie, to znaczy,
że Twoja podświadomość działa wręcz książkowo!
Carl Gustaw Jung pewnie by to odpowiednio zinterpretował
|
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
neptun2003
Milczek neptun2003
|
Wysłany: Śro 02 Cze, 2010 21:03
|
|
|
Sigmunt Freud zapewne także by dokonał swojej interpretacji psychoanalitycznej. Co do uzależnień to całe moje życie to jedno wielkie uzależnienie. C odo avatara to mi poprostu podoba się graficznie sam w sobie |
|
|
|
|
Małgoś
Upierdliwiec Forumoholiczka
Pomogła: 26 razy Wiek: 58 Dołączyła: 30 Kwi 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
|
Wysłany: Śro 02 Cze, 2010 22:39
|
|
|
Witaj Przemku
Młody jesteś, to fakt, ale przyznam że widziałam chłopaków +/- w Twoim wieku na mityngu... i zastanawiałam się kiedy Wy zaczynaliście... płynąć
|
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie |
|
|
|
|
neptun2003
Milczek neptun2003
|
Wysłany: Czw 03 Cze, 2010 11:41
|
|
|
Witaj Małgoś, Pierwszy raz alkohol wypiłem w 6 klasie Sz.P., w liceum i na studiach bywało różnie, kwadratowo, ukośnie i podłużnie Płynąć zacząłem gdzieś cirka about 4 roku studiów. Po ich ukończeniu płynąłem przez bezkresne może alkoholu nie widząc lądu: "W wielkiej żyliśmy wannie i rzadko tak wypełzaliśmy na suchy ląd, czarodziejka gorzałka tańcvzyła w nas meta byłą o dwa kroki stąd. Nie wiem ciągle dlaczego zaczęło się tak, czemu zgasło, też nie wie nikt". Jak już pisałem na suchy ląd wychodziłem kilka razy. Ostatnio 3 września 2010 r. i od tego dnia nie umoczyłem nawet małego paluszka |
|
|
|
|
Małgoś
Upierdliwiec Forumoholiczka
Pomogła: 26 razy Wiek: 58 Dołączyła: 30 Kwi 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
|
Wysłany: Czw 03 Cze, 2010 12:11
|
|
|
neptun2003 napisał/a: | Pierwszy raz alkohol wypiłem w 6 klasie Sz.P |
Mam syna w piatej klasie i tak się zastanawiam.. ale lepiej nie wywoływać wilka z lasu
neptun2003 napisał/a: | Ostatnio 3 września 2010 r. i od tego dnia nie umoczyłem nawet małego paluszka |
ale tu to ujawnił się chyba Twój dar jasnowidzenia wiem, literówka
mocz sobie cokolwiek chcesz, byle nie w gorzale... świat na trzeźwo jednak jest do zniesienia... |
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie |
|
|
|
|
|