|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Mój chłopak pije- ciąg dalszy dopisało życie:(( |
Autor |
Wiadomość |
Wiedźma
Administrator
Pomogła: 193 razy Dołączyła: 04 Paź 2008 Posty: 9686
|
Wysłany: Sob 24 Lip, 2010 22:39
|
|
|
Elissa25 napisał/a: | Wziął co większe rzeczy, kanapę (teraz nie mam na czym spać |
Zastanawiam się, jak to się ma do szacunku... |
_________________ Anioły dlatego latają, że lekce sobie ważą...
Co Wiedźma robi po godzinach |
|
|
|
|
Elissa25
Towarzyski Elissa25
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 27 Sty 2010 Posty: 418
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 07:40
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | Elissa25 napisał/a: | Wziął co większe rzeczy, kanapę (teraz nie mam na czym spać |
Nijak się ma, choć to ja uniosłam się honorem w rozmowie z nim, gdy mówił, że weźmie busa, a ja na to, żeby wziął takiego, do którego zmieści się kanapa. No i chciał w przyszłą sobotę przyjechać.
No ale fakt, mógł powiedzieć, że weźmie kanapę jak kupię sobie nową, bo przecież ma na czym spać.
Tak to jest w życiu, nie do końca wiemy z kim żyjemy pod 1 dachem... |
_________________ Jeśli potrafisz iść przez życie bez zaznawania bólu, to prawdopodobnie jeszcze się nie urodziłeś. (Neil Simon) |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 10:25
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | Zastanawiam się, jak to się ma do szacunku... |
dajcie mi go tu, to mu wytłumaczę |
|
|
|
|
Kulfon
Trajkotka pacjent nie z tej ziemi
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 10:29
|
|
|
Elissa25 napisał/a: | Wiedźma napisał/a: | Elissa25 napisał/a: | Wziął co większe rzeczy, kanapę (teraz nie mam na czym spać |
Nijak się ma, choć to ja uniosłam się honorem w rozmowie z nim, gdy mówił, że weźmie busa, a ja na to, żeby wziął takiego, do którego zmieści się kanapa. No i chciał w przyszłą sobotę przyjechać.
No ale fakt, mógł powiedzieć, że weźmie kanapę jak kupię sobie nową, bo przecież ma na czym spać.
Tak to jest w życiu, nie do końca wiemy z kim żyjemy pod 1 dachem... |
zachowujecie sie jak male dzieci w piaskownicy,
chcesz miec spokuj .... to niech bierze "co jego" i sp***dala
a Ty przestan zawracac sobie nim glowe bo nigy sie od niego, czy mysli na jego temat nie uwolnisz.
zycie jest tylko jedno wiec moze przezyc by je godnie |
|
|
|
|
Elissa25
Towarzyski Elissa25
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 27 Sty 2010 Posty: 418
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 17:06
|
|
|
Kulfon napisał/a: | chcesz miec spokuj .... to niech bierze "co jego" i sp***dala |
Masz racje Kulfon, niech sp***dala. On i cała jego rodzina.
Dziś byliśmy umówieni, że zadzwonię i spotkamy się w parku. Od 8:30 dzwoniłam, ale nie odbierał, co do niego niepodobne. To po 2h napisałam do jego siostry, że nie odbiera, może śpi, ale wolałam, żeby o tym wiedziała.
Odpisała mi przed 14, że ma to w du***, żebym do niej nie pisała, bo nie obchodzą jej moje problemy. To jej napisałam, że nie będę pisać, ale wolałam mieć czyste sumienie, jakby coś mu się stało, ale widać tylko ja się o niego martwiłam.
No, ale dość Kasi-samarytanki. Już ta rodzina dla mnie nie istnieje, a zastanawiałam się jak wybrnąć z roczku niuni, jak ich zaprosić |
_________________ Jeśli potrafisz iść przez życie bez zaznawania bólu, to prawdopodobnie jeszcze się nie urodziłeś. (Neil Simon) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|