Przesunięty przez: Klara Śro 04 Sie, 2010 17:55 |
Sara1011 |
Autor |
Wiadomość |
KICAJKA
Trajkotka współuzależniona-stara al-anonka
Pomogła: 101 razy Wiek: 64 Dołączyła: 28 Wrz 2009 Posty: 1555 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 19:25
|
|
|
Jacek napisał/a: | ja nie twierdzę że mam ogrom wiedzy | Jacuś ja odniosłam się do autorki tematu czyli" pielęgniarki".Ty wiesz swoje jestem pewna ale nie każdy może pomagac -tym bardziej ze znikomą wiedzą i doświadczeniem |
_________________ " Jestem dzieckiem wszechświata nie mniej niż drzewa i gwiazdy,mam prawo być tutaj..."
http://www.youtube.com/wa...feature=related
|
|
|
|
|
Kulfon
Trajkotka pacjent nie z tej ziemi
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 19:31
|
|
|
czarna róża napisał/a: | jak piszesz pompatyczne opowieści to zmień imię na bardziej wiarygodne bo imię Klemens.. |
ejjj, no co ty, ze mna na terapie motywujaca tez chodzil Klemens, wporzadku gosc, w srody zawsze mial przepustki z ZK,
od lipca tego roku to juz wolny czlowiek, wczasy mial 6,5 roku za udowodniony przemyt paru ton maryski.
sam hodowal w maroku w ZK postanowil przejsc na dobra droge,
dziecko mu sie urodzilo niedawno, jeszcze przed odsiadka wybudowal dom wielogeneracyjny z jakuzi - taki to pozyje |
|
|
czarna róża
Towarzyski
Pomogła: 14 razy Wiek: 50 Dołączyła: 14 Lis 2009 Posty: 406 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 19:34
|
|
|
Cha cha..Kulfon..czyli niewiarygodne historie mogą być prawdziwe..mogę się mylic,ale to moje mylenie..obiecałam autorce tematu że nie będę wchodzić w ten temat..więc..konsekwencja..i ja tu pasuje. |
_________________ Boże..jeśli przestane w Ciebie wierzyc ,to zacznę robic złe rzeczy.. |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 20:26
|
|
|
sara1011 napisał/a: | Masakro jesli nie wierzysz to poprostu przyjedz i sama sprawdz |
Teraz to mnie przekonalas. Chyba bede musiala faktycznie przyjechac i zobaczyc.
Droga Saro- kilka dni trwa co najwyzej sam detox. Watpie zatem zeby Twoj klemens po detoxie byl zdrowy z alkoholizmu. Wybacz ale ktos kto pisze takie zdania nie ma kompletnego pojecia o alkoholizmie. Ja nie watpie, ze masz osrodek terapeutyczny ale robisz to czysto zarobkowo (gdyby byla koniunktura na ziemniaki to pewnie w tym pomieszczeniu trzymalabys kartofle bo by sie lepiej oplacalo) U mnie w miescie tez jest facet co nie odroznia ryb i prowadzi sklep akwarystyczny- ot czyste zarobkostwo
Powtorze Ci wiec jeszcze raz- jesli przyszlas tu reklamowac swoja dzialalnosc to zle trafilas. Pomijajac, ze robisz sobie antyreklame bo ja nie zaryzykowalbym swojego zycia (bo nie chodzi nawet o pieniadze) na "leczenie sie" w osrodku ktory legitymuje sie cudownym ozdrowieniem z alkoholizmu w kilka dni. |
Ostatnio zmieniony przez Masakra Wto 03 Sie, 2010 20:29, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 20:29
|
|
|
Masakra napisał/a: | (gdyby byla koniunktura na ziemniaki to pewnie w tym pomieszczeniu trzymalabys kartofle bo by sie lepiej oplacalo) |
Nic dodać nic ująć... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 20:49
|
|
|
Masakra napisał/a: | hyba bede musiala faktycznie przyjechac i zobaczyc. | Jedź Bartuś,jedź...za parę dni wrócisz zdrowy jak ryba. |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 21:04
|
|
|
Akademia Pana Kleksa - tam uczyli jak rozmawiać z psem - a u Sary ? |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
Bebetka
Główna księgowa
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 05 Paź 2008 Posty: 1560
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 23:21
|
|
|
beata napisał/a: | za parę dni wrócisz zdrowy jak ryba |
co tam zdrowy......cudownie ocalony od alkoholizmu wróci |
_________________ Imperare sibi maximum est imperium - Seneka
Mój magiczny Świat
Thelema |
Ostatnio zmieniony przez Bebetka Wto 03 Sie, 2010 23:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010 23:23
|
|
|
Bebetka napisał/a: | .cudownie ocalony od alkoholizmu |
Alleluja, alleluja.... |
_________________ |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Śro 04 Sie, 2010 05:24
|
|
|
Bebetka napisał/a: | cudownie ocalony od alkoholizmu wróci |
I w pełni sil może sie ponownie zmierzyć z alko... |
_________________ Jesteś taką osobą, jaką decydujesz się być... |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Śro 04 Sie, 2010 05:59
|
|
|
Bebetka napisał/a: | co tam zdrowy......cudownie ocalony od alkoholizmu wróci | A po co do nas ma wrócić,jak tu sami alkoholicy i współuzależnione i dda? |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
Pomogła: 49 razy Wiek: 45 Dołączyła: 19 Lut 2010 Posty: 1705
|
Wysłany: Śro 04 Sie, 2010 06:17
|
|
|
sara1011 napisał/a: | Nie chce juz nic wiecej pisac, bo znowu wzniece burze, miłego dnia,pozdrawiam | Witam Cię Saro Tutaj nie o burze chodzi tylko o to co ty piszesz ...rzeczywiście jeszcze rok temu bym sie nabrała na to super by było tak szybko wyleczyć męża ....ale dziś przyznam ,że nie bardzo wierzę w to co piszesz .......ale mimo wszystko życzę powodzenia i pozdrawiam |
|
|
|
|
Małgoś
Upierdliwiec Forumoholiczka
Pomogła: 26 razy Wiek: 58 Dołączyła: 30 Kwi 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
|
Wysłany: Śro 04 Sie, 2010 07:50
|
|
|
milutka napisał/a: | jeszcze rok temu bym sie nabrała na to |
ha ha, ja też
ale na szczęście dzięki tutejszym czubkom moja naiwność uległa sporej transformacji |
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie |
|
|
|
|
Masakra
Trajkotka O jedna impreze za duzo
|
Wysłany: Śro 04 Sie, 2010 08:22
|
|
|
bo ta reklama na tym bazuje- na niewiedzy mlodych, zdesperowanych kobiet. Ma je oskubac z pieniedzy i dlatego budzi moje obrzydzenie ;/ |
|
|
|
|
Małgoś
Upierdliwiec Forumoholiczka
Pomogła: 26 razy Wiek: 58 Dołączyła: 30 Kwi 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
|
Wysłany: Śro 04 Sie, 2010 08:47
|
|
|
Masakra napisał/a: | bo ta reklama na tym bazuje- na niewiedzy mlodych, zdesperowanych kobiet. Ma je oskubac z pieniedzy |
dokładnie! sama kilka miesięcy temu kombinowałam co by tu zrobić, by mojego alkoholika ulokować w dobrej klinice co by miał jak u Pan Boga za piecem bo wtedy lepiej mu się będzie zdrowiało. |
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie |
|
|
|
|
|