Przyszłośc jest dziś..nie jutro.. |
Autor |
Wiadomość |
jaga700
Małomówny
|
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2010 10:46
|
|
|
A propo Smolenia, ten facet to dopiero wpadał w dołi życiowe, żona i syn popełnili samobójstwo.... |
_________________ Mężczyźni w swej próżności także w Internecie, chcą być zaczepiani wyłącznie przez piękne kobiety.
"Samotność w sieci" J.L.Wiśniewski |
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 01 Cze 2009 Posty: 4791 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 14:11
|
|
|
Jesteś wreszcie u siebie.
Masz wreszcie święty spokój.
Po co sobie sama to psujesz, popadając w negatywizm i doszukując się złych stron swojej sytuacji?
Piszesz, że czujesz się samotna.
A z pijanym ojcem pod jednym dachem nie czułaś się samotna?
Niestety, wszyscy dedeowcy tak mają.
Niby wszystko jest OK, niby jest się z czego cieszyć, niby nastąpiła poprawa sytuacji... ale... No właśnie.
Zawsze można sobie znaleźć jakieś "ale".... i popsuć sobie całą przyjemność i radość z poprawy sytuacji.
Sama sobie to robisz, Różyczko.
|
Ostatnio zmieniony przez Tomoe Wto 14 Wrz, 2010 14:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
czarna róża
Towarzyski
Pomogła: 14 razy Wiek: 50 Dołączyła: 14 Lis 2009 Posty: 406 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010 15:08
|
|
|
Tu masz rację Tomoe,po prostu nie potrafię się cieszyc czystą nieskalaną radością a jeśli nawet to tylko chwile bo zawsze potem przychodzą do głowy jakieś dziwne myśli. |
_________________ Boże..jeśli przestane w Ciebie wierzyc ,to zacznę robic złe rzeczy.. |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Śro 15 Wrz, 2010 12:41
|
|
|
Wiesz, Różyczko, na terapię dda zagnał mnie głównie ciągły, ciągły, ciągły niepokój, nieokreślony strach wyrastający z wnętrza trzewi oraz brak radości życia i poczucia szczęścia.
Dlaczego tak cierpisz i nie pomożesz sobie idąc na terapię dda?
Uwierz mi, boli ale pomaga. |
|
|
|
|
czarna róża
Towarzyski
|
Wysłany: Śro 15 Wrz, 2010 18:26
|
|
|
Zobaczymy. |
_________________ Boże..jeśli przestane w Ciebie wierzyc ,to zacznę robic złe rzeczy.. |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Śro 15 Wrz, 2010 18:35
|
|
|
czarna róża napisał/a: | po prostu nie potrafię się cieszyc czystą nieskalaną radością a jeśli nawet to tylko chwile bo zawsze potem przychodzą do głowy jakieś dziwne myśli |
to zdaje się naturalne
kiedy mieszkałaś z ojcem pewnie tłumiłaś sporo uczuć - smutek, rozczarowanie itp
teraz kiedy w końcu możesz odetchnąć tamte uczucia po prostu chcą się wydostać na światło dzienne - w końcu mają taką możliwość
zaopiekuj się nimi, popłacz sobie, mów, pisz o nich choćby tutaj ... kiedy się wydostaną na zewnątrz same przeminą
a jeśli będzie inaczej to pomyśl o terapii...
pozdrawiam |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Śro 15 Wrz, 2010 19:28
|
|
|
Czarna różo,
jest taki piękny kawałek Marizy - Rosa Branca.
Mam nadzieję, że doczekam tego momentu, kiedy nastąpi w tobie taka zmiana, że zmienisz swój nick na białą różę a póki co niech kawałek ten motywuje cię do zmian.
Patrzenie i próbowanie to mało, bo jeśli cały swój czas temu poświęcasz to cały czas tylko patrzysz i próbujesz. Nie zobaczaj i nie próbuj. Po prostu rób. |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
|
|
|
|
czarna róża
Towarzyski
|
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 10:23
|
|
|
aazazello,dziękuję ,ale ja to wszystko wiem ,to bardzo oczywiste i w pełni się z tym zgadzam,ale czasem naprawdę ja sama siebie nie rozumiem czemu postępuje tak a nie inaczej..po prostu nienawidzę byc do czegokolwiek zmuszana,namawiana,zaraz mam postawę na NIE..to ja to muszę przetrawic po swojemu..ale dziekuje |
|
|
|
|
stiff
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2010 10:33
|
|
|
czarna róża napisał/a: | ,ale ja to wszystko wiem ,to bardzo oczywiste |