Przesunięty przez: Klara Nie 25 Lip, 2010 13:23 |
Nie myślałam że się tu znajdę ;) Witam wszystkich pięknie |
Autor |
Wiadomość |
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 12:42
|
|
|
pietruszka napisał/a: | jak tak wygląda, ze on rzuca się na Ciebie z łapami, to żądaj założenia niebieskiej karty, |
A poza tym przyp****l mu czymś ciężkim, żeby wiedział, że to nie przelewki......i to bynajmniej nie tą kartką.... |
_________________ |
|
|
|
|
Kinga26
Małomówny Kinga26
|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 13:30
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | pietruszka napisał/a: | jak tak wygląda, ze on rzuca się na Ciebie z łapami, to żądaj założenia niebieskiej karty, |
A poza tym przyp****l mu czymś ciężkim, żeby wiedział, że to nie przelewki......i to bynajmniej nie tą kartką.... |
nie mogę, jak raz go podrapałam, bo sie rzucał, to cała jego rodzinka staneła za nim
wszystkich ich nie podrapie |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 20:08
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | wszystkich ich nie podrapie |
Możesz ich przynajmniej opluć....... |
_________________ |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 20:13
|
|
|
|
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
Małgoś
Upierdliwiec Forumoholiczka
Pomogła: 26 razy Wiek: 58 Dołączyła: 30 Kwi 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
|
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 21:58
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | małzonek mnie poszarpał, bo nie wlałam mu drugiego talerza zupy. |
Kinga26 napisał/a: | odwaliło mu do konca, znowu poszedł z łapami |
nawet się nie zastanawiaj dziewczyno... jesli on tak się zachowuje nie pijąc, to.... aż mnie ciary przeleciały po plecach
zostaw gada w cholerę, niech mu "normalna" mamusia zupę dolewa... |
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie |
|
|
|
|
Kinga26
Małomówny Kinga26
|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 08:27
|
|
|
Tak reagował.
Mam jednak wrażenie że własnie zachowanie rodziców jego, zaczyna go jednak budzić.
W sobote jego stary nałoił się z wujaszkiem, sąsiadem z dołu.I nagle wkręcił sobie ojciec że ja z tym wujaszkiem utrzymywałam stosunki intymne
Wujaszek sie wkurzył i nawalony przyszedł do mnie do chaty sprawę wyjaśniać.
Małzonek go wyprowadził.Potem rozmawialiśmy.W sobotę facet chce iśc do terapeuty.
Mysle że te jego odskoki, kiedy skacze z łapami, są efektem braku gorzały.
Chociaż przed małżenstwem tez mu się zdarzyło z łapą wyskoczyć
Nie wiem czy mu zaufać ponownie ....
W piatek dzielnicowy załozył mi niebieską karte, dzis mam wezwanie na komisje, w celu złożenia wyjaśnien w sprawie nadużywania alko przez męża .... |
|
|
|
|
Małgoś
Upierdliwiec Forumoholiczka
Pomogła: 26 razy Wiek: 58 Dołączyła: 30 Kwi 2010 Posty: 2191 Skąd: z miasta mojego
|
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010 12:10
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | dzis mam wezwanie na komisje, w celu złożenia wyjaśnien w sprawie nadużywania alko przez męża .... |
I mam nadzieję, że nie będziesz go już więcej chronić i przedstawisz jak to naprawdę wygląda.. również dla jego dobra. Albo się gościu zastanowi i zacznie coś przemyśliwać, albo będziesz miała niezaprzeczalny powód do rozstania. Tylko na miłość Boską nie dawaj się wkręcać w chore klimaty... Nie ma tłumaczenia czego mu brak. To jego broszka. Jak chce się napić to kto mu zabrania? Ale przecież Ty nie musisz tego tolerować... Możesz panu podziękować i życzyć mu szczęścia na nowej, wolnej od Ciebie drodze Co Ty, worek treningowy jesteś?! |
_________________ Tylko ja jestem odpowiedzialna za swoje życie |
|
|
|
|
Kinga26
Małomówny Kinga26
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 18:47
|
|
|
Możesz panu podziękować i życzyć mu szczęścia na nowej, wolnej od Ciebie drodze Co Ty, worek treningowy jesteś?![/quote]
Myslałam kilka dni że będzie dobrze, tja, do czasu.
Zarobiłam dzisiaj, bo nie wyczysciłam akwarium, odpowiedziałam mu, że to nie lezy w moich kompetencjach.
Złapał mnie za szyje i odepchnął.Przy małej.Potem rzucił we mnie kiełbasą, bo mu nie powiedziałam skąd miałam dwadzieścia złotych.:oops:
Na koncu szału mała go powstrzymała - złamałby mi nos.
Jest trzeźwy, znaczy nie spożywa, ale sie nie leczy.
Powiedział małej że musiał tak zrobić, bo chciał mnie sprowadzić na ziemie, i że nie odzywałam się do niego z szacunkiem.Nie liczy się z niebieska kartą, z obecnościa dziecka ...
gdzie ja żyje ... |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 19:00
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | gdzie ja żyje . |
....w swoim matrixie....kiedy to skończysz......... |
_________________ |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 19:01
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | Zarobiłam dzisiaj, bo nie wyczysciłam akwarium, odpowiedziałam mu, że to nie lezy w moich kompetencjach |
Trzeba było walnąć w niego tym akwarium......... |
_________________ |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 19:09
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | Złapał mnie za szyje i odepchnął.Przy małej.Potem rzucił we mnie kiełbasą |
nie żebym nie miał nic za uszami
i z pewnością mam swoje zachowania takie,które nie odpowiadają mojej żonie i córką
i wiele mogą mnie zarzucić,tak jak teraz i wtenczas gdy wlewałem w siebie alkohol
ale tego jednego nie
na miłośćboską dlaczego ty jeszcze z tym dziadem siedzisz ??? |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5443
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 19:14
|
|
|
Ratuj dzieciaka i Siebie. Masz dokąd się ewakuować? Albo możesz dziada wystawić za drzwi.
Do czego Ci potrzebny damski bokser? |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 19:15
|
|
|
Kinga26 napisał/a: | Powiedział małej że musiał tak zrobić, bo chciał mnie sprowadzić na ziemie, i że nie odzywałam się do niego z szacunkiem.Nie liczy się z niebieska kartą, z obecnościa dziecka ... |
zrób coś z tym kobieto
powiem Ci, że ja niedawno odkryłam czego zazdroszczę własnemu psu, dzieciom sąsiadów itd
Jakiś czas temu otwierałam lodówkę, obok przechodził sobie - tak po prostu - mój pies i ani trochę się nie bał, że go walnę drzwiami od lodówki, ani że go kopnę, ani że go popchnę itd. Po prostu sobie przechodził najspokojniej w świecie obok tej pieprzonej lodówki, którą otwierałam.
Dzieci sąsiadów też są "dziwnie" spokojne, nie boją się wiszących w powietrzu wrzasków, awantur, nie zastanawiają się co się wydarzy za pół godziny, czy w domu nadal będzie bezpiecznie itd
A mnie to wszystko jakoś dziwi.
Jako dziecko nie byłam bita, "tylko" patrzyłam jak moja mama jest traktowana, bita, popychana, poniżana, wyśmiewana, wyzywana.
I mimo tego, że mój ojciec wyprowadził się z domu jakieś 18 lat temu to nadal to wszystko we mnie siedzi.
więc powtórzę jeszcze raz:
zrób coś z tym kobieto |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 19:45
|
|
|
Kingo! 26 lipca tak pisałaś:
Kinga26 napisał/a: | Kilka tygodni temu złożyłam wniosek o rozwód,teraz napisałam wniosek o zwolnienie kosztów sądowych
teraz pytanie, czy go wysle |
Czy masz jeszcze ten wniosek w szufladzie?... |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 19:52
|
|
|
zaraz zarazaz , jak to leciało??
......i przyrzekam ci miłość wierność i uczciwośc małżenską....
no tak o szacunku nic tam nie było, ale do cholery nic tam nie było o szarpaniu, rzucaniu kiełbasą.
ta przysiega obowiazuje obie strony i rzut kiełbasą stanowi podstawe do jej rozwiazania |
|
|
|
|