Mam pomysł na życie |
Autor |
Wiadomość |
milutka
Trajkotka
Pomogła: 49 razy Wiek: 45 Dołączyła: 19 Lut 2010 Posty: 1705
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 05:02 Mam pomysł na życie
|
|
|
Z racji tego ,że tak z samego rana tutaj pustki a ja mam troszkę czasu napiszę coś o sobie .U mnie ostatnio doskwiera mi brak czasu ,obowiązki które sobie narzuciłam pozwalają mi na w miarę normalne funkcjonowanie ,nie mam czasu siedzieć i użalać się nad sobą ,że jest tak czy siak ....chociaż tak w zasadzie chyba nawet tego nie potrzebuję bo humor mi dopisuje Mąż od naszej rocznicy póki co trzeźwy -choć nie wiem jak długo wytrzyma bo siłuje się z tym sam ,twierdzi ,że nie potrzebuje terapii a ja już w to nie ingeruję ,żyję po swojemu i jak na razie mi z tym dobrze ,zdrowie powoli wraca do normy a dla mnie to najważniejsze .Mam trochę ciekawych "jazd" z dorastającym synem.ma zmienne humory ...rano wesoły i zadowolony z życia ,po południu już jakieś ekscesy ,pretensje ,kłótnie z braćmi ...poszaleją mu hormony z godzinę i wszystko wraca do normy ...na początku nie bardzo wiedziałam co się z nim dzieje ale poczytałam trochę na te tematy ,troszkę zasięgłam rad starszych koleżanek i teraz już przynajmniej wiem jak mam reagować na te jego "wybuchy".Najważniejsze w tym wszystkim to to iż mam dorywcza pracę która sprawia mi satysfakcję a i mam z tego dodatkowy grosz .Na kilka godzin dziennie chodzę do takiej starszej pani do opieki ,bardzo sympatyczna kobieta ,sprzątam jej ,ugotuje ale zazwyczaj piję z nią kawę bo bardzo lubi jak się z nią posiedzi ,porozmawia a przede wszystkim posłucha się jej ,co dla mnie też pomaga bo ja przy tym nie dość ,że odpoczywam to wyciszam się .
To może na tyle bo was zanudzę
Aha ...taką jeszcze mała ciekawostką jest to ,że znowu zaczęłam poważnie myśleć o "gospodarstwie agroturystycznym ",mam już kilka wstępnych projektów i takie tam ale czy mi się to uda zrealizować ...czas pokarze Ale obiecuję ,że jeśli coś się u mnie ruszy w tym kierunku poważnie to dam znać a Wy będziecie moimi pierwszymi gośćmi :)Pozdrawiam wszystkich serdecznie |
Ostatnio zmieniony przez Klara Sob 02 Paź, 2010 07:15, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
evita
[*][*][*]
Pomogła: 75 razy Wiek: 58 Dołączyła: 03 Wrz 2009 Posty: 2895 Skąd: wielkopolska
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 06:52
|
|
|
milutka napisał/a: | Mam trochę ciekawych "jazd" z dorastającym synem.ma zmienne humory ... |
ciesz się, że to nie córka przed okresem (jak moja) wtedy to są dopiero jazdy a już najgorsze co może się trafić jak się hmmm ... zbiegniemy w czasie
milutka napisał/a: | zaczęłam poważnie myśleć o "gospodarstwie agroturystycznym ", |
rewelacyjny pomysł ze mną na szkoleniu były dwie kobitki - jedna już ma takie gospodarstwo a druga jest w trakcie realizacji planów. Ta pierwsza bazuje na imprezach integracyjnych a największą atrakcją jest ... posiłek w stodole w towarzystwie koni druga nastawia się głównie na "letników". Fajna sprawa |
_________________ spragniona niecodzienności,stęskniona do nadzwyczajności ...
|
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 07:44
|
|
|
milutka napisał/a: | zaczęłam poważnie myśleć o "gospodarstwie agroturystycznym " |
No, no...
Ten pomysł jakoś mi nie pasuje do tytułu tego wątku
Wygląda na to, że w Twoim życiu rozpoczyna się nowy etap. POWODZENIA! |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 1492
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 14:09
|
|
|
Moja Mila Milutko !!!!!
ja rowniez zycze Ci POWODZENIA !!!!!!
Bedzie dobrze.....musi byc !!!! Tego Tobie zycze !!!!
Serdecznie pozdrawia
kiwi |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010 21:45
|
|
|
evita napisał/a: | ciesz się, że to nie córka przed okresem (jak moja) wtedy to są dopiero jazdy | ...chciała bym mieć córkę zniosła bym te rewolucje
Klara napisał/a: | Ten pomysł jakoś mi nie pasuje do tytułu tego wątku |
wiesz Klaro ...rano zastanawiałam się właśnie czy nie założyć sobie nowego wątku bo ten "beznadzieja "już nie za bardzo do mnie pasuje ...bo niby u mnie wszystko jest tak samo ale.... inaczej -jak dla mnie lepiej
kiwi napisał/a: | Serdecznie pozdrawia
kiwi |
Kiwi ja również pozdrawiam |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 07:18
|
|
|
milutka napisał/a: | .chciała bym mieć córkę zniosła bym te rewolucje | Nawet nie wiesz co piszesz. |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 07:24
|
|
|
milutka napisał/a: | ...chciała bym mieć córkę |
beata napisał/a: | Nawet nie wiesz co piszesz. |
...a ja mam dwie i (póki co) jest fajnie... no chyba, że relacja córcia-tatuś jest inna niż córcia-mamuś.... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 07:24
|
|
|
beata napisał/a: | milutka napisał/a:
.chciała bym mieć córkę zniosła bym te rewolucje
Nawet nie wiesz co piszesz. | wiem wiem ...i myślę ,że nie taki "diabeł straszny jak go malują " ... |
|
|
|
|
milutka
Trajkotka
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 07:26
|
|
|
Cytat: | no chyba, że relacja córcia-tatuś jest inna niż córcia-mamuś.... | pewnie jest inna ...ale fajnie mieć takiego kochającego tatusia jak Ty ZbOlo |
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 07:28
|
|
|
milutka napisał/a: | ...ale fajnie mieć takiego kochającego tatusia jak Ty ZbOlo |
... ....czasami myślę, że aż za bardzo je rozpieszczam... |
|
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 07:41
|
|
|
ZbOlo napisał/a: | no chyba, że relacja córcia-tatuś jest inna niż córcia-mamuś.... | My mówimy o czasie przed okresem.Jak córcie Ci dorosną,to nie wiem czy to przeżyjesz |
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 07:52
|
|
|
beata napisał/a: | przed okresem |
...no tak, to jeszcze trochę czasu mam...
beata napisał/a: | nie wiem czy to przeżyjesz |
...Beti, nie strasz mnie... z żoną przeżywam, to i córkami przeżuję (chociaż to będzie do kwadratu... )... |
|
Ostatnio zmieniony przez ZbOlo Śro 29 Wrz, 2010 07:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 08:32
|
|
|
beata napisał/a: | Jak córcie Ci dorosną |
Czasem wyrażałam głośne zdziwienie wobec mojej (wtedy) około 20-letniej córki, że okres buntu tak długo trwa
Wyrażałam też nadzieję, że zrozumie problem, gdy jej dzieci będą dorastały.
Teraz, kiedy jej córka ma trudne dni, spoglądamy na siebie porozumiewawczo i czasem wybuchamy śmiechem. |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
|
|
|
|
Agusia 31
Towarzyski
Pomogła: 7 razy Wiek: 45 Dołączyła: 20 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: Słupsk
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 08:36
|
|
|
milutka napisał/a: | jeśli coś się u mnie ruszy w tym kierunku poważnie to dam znać a Wy będziecie moimi pierwszymi gośćmi : |
Możesz mnie już wpisać na listę gości.
milutka napisał/a: | Aha ...taką jeszcze mała ciekawostką jest to ,że znowu zaczęłam poważnie myśleć o "gospodarstwie agroturystycznym ",mam już kilka wstępnych projektów |
Bardzo fajny pomysł. I nie ma innej opcji-musi się udać... |
|
|
|
|
czarna róża
Towarzyski
Pomogła: 14 razy Wiek: 50 Dołączyła: 14 Lis 2009 Posty: 406 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010 11:48
|
|
|
tak sobie pomyślałam Milutka,że jak założysz tą agroturytykę to chętnie przyjadę na kilka dni.. ,więc jakby co to już 2 klientów masz.. |
_________________ Boże..jeśli przestane w Ciebie wierzyc ,to zacznę robic złe rzeczy.. |
|
|
|
|
|