Elissa kiedy przekreslisz wszystko gruba kreska i zaczniesz "zyc od nowa".
kopnij go w du** i przestan zawracac sobie nim glowe, ty przeciez do tej pory zyjesz jego zyciem, kiedy zaczniesz swoim ??
Ostatnio zmieniony przez Kulfon Nie 26 Wrz, 2010 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Myślę, że ta wiekopomna chwila nadejdzie gdy znajdę pracę i pospłacam choć część długów. A niestety nic tego nie zapowiada.
A ten Twój robaczek to jest tak realistyczny, że gdy go zobaczyłam 1 raz macałam ekran
_________________ Jeśli potrafisz iść przez życie bez zaznawania bólu, to prawdopodobnie jeszcze się nie urodziłeś. (Neil Simon)
A ja się dalej upominam o zwrot tych długów, ale to jak walenie głową w mur
Mówi, że przecież mi wpłacał pieniądze na kartę. Wpłacał, ale w ogólnym rozrachunku wychodzę na minus. Już sama nie wiem co robić. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak przy każdej okazji mu o tym truć, bo jak odpuszczę to już du..
_________________ Jeśli potrafisz iść przez życie bez zaznawania bólu, to prawdopodobnie jeszcze się nie urodziłeś. (Neil Simon)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum