|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Emocje,emocje. |
Autor |
Wiadomość |
Ksenia34
Towarzyski
Pomogła: 2 razy Wiek: 50 Dołączyła: 13 Paź 2008 Posty: 411 Skąd: Irlandia
|
Wysłany: Śro 25 Maj, 2022 21:16 Emocje,emocje.
|
|
|
Cos mi dzisiaj siedzi na serduchu,juz dawno tak sie nie czulam.Czy to kiedys minie,czy poprostu trzeba to wziac na klate i przepracowac,wylezc ze strefy komfortu.Poszlam dzisiaj na miting ,po, spotkalam sie z moja sponsorka ,w poniedzialek gadalam z teraupeutka, i d*** nie jest mi lepiej,pierwszy taki kryzys od jakiegos czasu.Oj ciezko,wiem, ze to minie,ale kurna boli.malo takich kryzysow mialam od ponad dwoch lat,ale tez od troszke ponad miesiaca nie wspieram sie antydepressantami i stwierdzam,ze jednak duzo mi pomagaly,mialam na wszystko wylane,a teraz kurcze ,no nie jest tak lekko. |
_________________ Przestań sobie wyobrażać – doświadczaj tego, co rzeczywiste.
Przestań niepotrzebnie myśleć - zamiast tego patrz i smakuj. |
|
|
|
|
jal
Gaduła Alkoholik dozgonny.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: świętokrzyskie
|
Wysłany: Czw 26 Maj, 2022 07:35 Re: Emocje,emocje.
|
|
|
Ksenia34 napisał/a: | Cos mi dzisiaj siedzi na serduchu,juz dawno tak sie nie czulam.Czy to kiedys minie,czy poprostu trzeba to wziac na klate i przepracowac,wylezc ze strefy komfortu.Poszlam dzisiaj na miting ,po, spotkalam sie z moja sponsorka ,w poniedzialek gadalam z teraupeutka, i d*** nie jest mi lepiej,pierwszy taki kryzys od jakiegos czasu.Oj ciezko,wiem, ze to minie,ale kurna boli.malo takich kryzysow mialam od ponad dwoch lat,ale tez od troszke ponad miesiaca nie wspieram sie antydepressantami i stwierdzam,ze jednak duzo mi pomagaly,mialam na wszystko wylane,a teraz kurcze ,no nie jest tak lekko. |
Niektórzy mówią, że jak nie znam przyczyny mojego dyskomfortu to nie wykluczone, że chce mi się chlać... ale skoro piszesz że masz skłonności depresyjne to może faktycznie warto wspomóc się dedykowaną przez lekarza farmakologią.
Wspieram ciepło |
_________________ Mam bardzo silną wolę... robi ze mną co jej się tylko podoba.
Mój fotoblog |
Ostatnio zmieniony przez jal Czw 26 Maj, 2022 07:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|