Przesunięty przez: Wiedźma Nie 15 Mar, 2009 12:51 |
Fenomen alkoholizmu |
Autor |
Wiadomość |
staaw
Uzależniony od Dekadencji
Pomógł: 125 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 9025
|
Wysłany: Nie 19 Cze, 2022 18:47
|
|
|
Maciejka napisał/a: | Ja tego ksiedza tez lubie sluchac, szkoda ze odszedl juz. |
Wypełnił zadanie i wrócił do domu |
_________________ Wielbi dusza moja Pana, i raduje się duch mój w Bogu, moim Zbawcy.
Nie martw się, jeżeli nie rozumiesz tego posta, nie był do Ciebie |
|
|
|
|
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
Pomogła: 67 razy Wiek: 55 Dołączyła: 28 Sty 2013 Posty: 3866
|
Wysłany: Nie 19 Cze, 2022 18:53
|
|
|
Tu gdxie teraz jestem ksieza jasno i ładnie wyjasniaja czym jest wiara, kim jest Bog, po takiej Mszy wraca sie do domu i zostaje to i rozjasnia umysl, dusze, serce i otwieraja sie oczy ox srodka. Ksiadz ma haryzme, umie przyciagnac ludzi do Boga, wierzy w Boga calym soba. |
_________________ [*] [*] [*] |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Nie 19 Cze, 2022 20:21
|
|
|
W temacie sprawiedliwego. W czartek ksiadz takie fajne zdanie na kazaniu powiedxial: ludzie maja na kogos dekalog, jaka powinna byc, maz, matka, ksiadz, sprawiedliwy. Jaki ja mam dekalog np. Na innyvh ludzi a na siebie?... |
|
|
|
|
dromax
Gaduła abstynencki styl życia
Pomógł: 2 razy Wiek: 73 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 525 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Czw 24 Sie, 2023 20:28
|
|
|
Maciejka napisał/a: | Tu gdxie teraz jestem ksieza jasno i ładnie wyjasniaja czym jest wiara, kim jest Bog, po takiej Mszy wraca sie do domu i zostaje to i rozjasnia umysl, dusze, serce i otwieraja sie oczy ox srodka. Ksiadz ma haryzme, umie przyciagnac ludzi do Boga, wierzy w Boga calym soba. |
NIESAMOWITY TEKST! BARDZO MĄDRA maxyma! Biorę do SERCA! |
_________________ http://bez-dymka.cba.pl |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Czw 24 Sie, 2023 20:42
|
|
|
Wiesz co dromcio... Lubisz pielgrzymki to zapraszam do Podkowy Lesnej na Msze najlepiej moze poprowadzi ktorys z wikariuszy i jak wezmiesz do serca bez wstawiania emot przeczacych tekstom to moze przystane chwile nad tym co tu piszesz. Nie wiemczy kpiszz moich potow czy chwalisz czy zazroscisz bo sam tak nie umiesz. A swoja, droga to wziąłes mnie na celownik, latasx po tematach gdzie pisze i co bylo ponad rok temu. Wiele sie zmienilo u mnie od tego czasu, chodze do innyvh Kościołów w innym mieście. |
Ostatnio zmieniony przez Maciejka Czw 24 Sie, 2023 20:44, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
dromax
Gaduła abstynencki styl życia
Pomógł: 2 razy Wiek: 73 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 525 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Czw 24 Sie, 2023 21:20
|
|
|
Maciejka napisał/a: | Nie wiemczy kpiszz moich potow czy chwalisz czy zazroscisz bo sam tak nie umiesz. A swoja, droga to wziąłes mnie na celownik, ...... |
I vice versa... naśladuję twoje zaczepki do mnie... |
_________________ http://bez-dymka.cba.pl |
|
|
|
|
|