Przesunięty przez: Wiedźma Nie 24 Sty, 2010 06:27 |
Sny alkoholowe, natretne mysli, terapia mnie wkurza |
Autor |
Wiadomość |
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
Pomogła: 67 razy Wiek: 55 Dołączyła: 28 Sty 2013 Posty: 3866
|
Wysłany: Wto 23 Sie, 2022 14:55
|
|
|
O ja, pitole, u dromcia wyszly i wychodza skutki terapii. Pewnie stad ta awersja jak ludki po terapii inaczej pisza i gadaja jak dromcio. |
_________________ [*] [*] [*] |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 1492
|
Wysłany: Śro 24 Sie, 2022 10:36
|
|
|
Hallo Kulfon!
Sam napisales ...terapia mnie wkurza ....wiec na terapii byles .....
Moim zdaniem ....jak jetesmy zdesperowani ...przed terapia .....ja tak mialam ....tak bylam zalamana i zrozpaczona w moim dnie alkoholowym ....ze chyba kocie gawno bym zjadla .....aby mi pomoglo ....to terapia i dni bez picia alk.....byly dla mnie ogromna pomoce .....i nic mnie nie wkurzalo ....bo to pomagalo mi sie podniesc z moich krwawiacych kolan ....i z tej tej czarnej ochydnej dziury .....w ktora wpedzil mnie moj alkoholizm ( pisze obrazowo ).
I ja od tego dna i tej terapii ...nie pije wcale ....i zyczyla bym sobie zebys i Ty Kulfon nigdy wiecej nie pil alk. Ale to jest zyczenia .....i dzis wiem ....ze rozni ludzie ....dla siebie samych .....wybrali rozne mozliwosci ....jak nie pic alkoholu .....
Dzis mowie ....jak Tobie to pomaga to tak trzymaj dalej ......
Ten piosenkarz Wisnewski ....napisal ksiazke o sobie i swoim alkoholizmie ....i pisze tam ....ze on co pewien czas sie zaszywa .....pupe ma zapelniona zszyciami .....
Dla siebie wybral ....ta droge ....jemu pomaga ....czemu nie .....
Nie ktorzy alkoholicy , tak jak Ty Kulfon ....zyja cale zycie ....cos robiac przeciwko alkoholizmowi , troche trzezwo....potem pija alk.....i tak w kółko az do smierci ....takie wymeczenie siebie samego .....
Nie zycze Tobie tego ......ale moze tak byc .....
Z tego co opisales powyzej ....zyjesz bardzo intensywnie .....a gdzie odrobina spokoju ?!....a co Rodzinka na to mowi .....jestes jeszcze z Rodznka ?!.....napisz troche wiecej o sobie ....
Milego trzezwego dnia zycze |
|
|
|
|
pietruszka
Moderator
Pomogła: 232 razy Wiek: 54 Dołączyła: 06 Paź 2008 Posty: 5442
|
Wysłany: Śro 24 Sie, 2022 17:11
|
|
|
Kulfon napisał/a: | wiele nie ma co pisać, |
Ja tam się w ogóle cieszę, że się Kulfonie odezwałeś. Fajny jesteś jako trzeźwy człowiek i jakoś utkwiłeś mi w pamięci jako wartościowy user forum.
Wszelki nałóg to zniewolenie (nawet nikotynizm, na szczęście nie pamiętam nawet ile lat już nie palę papierosów, a kiedyś bym nie uwierzyła, że uda mi się uwolnić). Toteż życzę Ci Kulfonie, wolności. (Trochę wysiłku się przydaje w tym celu, ale determinację widać u Ciebie).
Wolny Kulfon to brzmi całkiem fajnie |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
|
Wysłany: Pią 26 Sie, 2022 09:51
|
|
|
A Pan Kulfon gdzie ?! |
|
|
|
|
kiwi
Trajkotka
|
Wysłany: Śro 27 Mar, 2024 10:04
|
|
|
Dzien dobry Kulfon ?
Widze ze zaglądnąłeś tu ....wiec siadaj i opowiadaj jak Ci bylo , jak Ciebie tu nie bylo ?!
Pozdrawiam Ciebie
Kiwi |
|
|
|
|
dromax
Gaduła abstynencki styl życia
Pomógł: 2 razy Wiek: 73 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 525 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Nie 05 Maj, 2024 18:40 Re: Sny alkoholowe, natretne mysli, terapia mnie wkurza
|
|
|
Kulfon napisał/a: |
terapia mnie wkurza ... liczylem na cos wiecej, |
Możesz się po prostu POCHLASTAĆ albo jednak iść na terapię... |
_________________ http://bez-dymka.cba.pl |
|
|
|
|
|