Pomogła: 28 razy Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 1492
Wysłany: Wto 04 Cze, 2024 08:38
Przepraszam ze przepisy nie sa po polsku , ale sa naprawde smaczne , ja jak chce przepis przykladowo z Japonii. A nie umiem po japonsku to wylaczam ton , i jak troche sie umie gotowac to patrzac na film jak to sie robi , to zrobie sobie sama , gotowanie laczy narody , ja tak uwarzam .
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 1492
Wysłany: Nie 21 Lip, 2024 09:06
W 15 odcinku Smaków Polski będziemy gotować w Sypniewie, tuż nad brzegiem malowniczego jeziora margonińskiego. O atrakcjach regionu oraz tamtejszej kuchni opowie nam Piotr Grzesiak - dyrektor Hotelu Sypniewo. Z kolei kucharz Karol Kus przygotuje cygański kociołek.
U nas dzisiaj na obiad sa zeberka , ja tak lubie chrzastki zajadac .
Ostatnio zmieniony przez kiwi Nie 21 Lip, 2024 09:06, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 23 Sty 2010 Posty: 1492
Wysłany: Wto 23 Lip, 2024 08:02
U nas dzisiaj na obiad watrobka i kartofelki i surowka z kapusty kiszonej z jablkiem i marchewka.
Corka z Rodzina tego nie jedza , wiec robie tylko dla nas dwoch .
Kapuste kiszona kupuje w puszkach w Lidl , oczywiscie kiedys z beczki sie kupowalo , tu nigdzie takiej nie dostane , wiec nauczylam sie gotowac z kapusta kiszona z puszki ....jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum