Domowe sposoby na rozne choroby |
Autor |
Wiadomość |
Maciejka
Uzależniony od netu dawniej perełka
Pomogła: 67 razy Wiek: 55 Dołączyła: 28 Sty 2013 Posty: 3866
|
Wysłany: Wto 29 Sie, 2023 07:47
|
|
|
Tego chlorofilu sprobuje, podjade do apteki homeopatycznej moze maja i babka tam fajna. |
_________________ [*] [*] [*] |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Wto 29 Sie, 2023 10:47
|
|
|
Nie jade więcej do tej apteki. Przychodzi taki czas , ze trzeba z hormonalnej skorzystac mam jeszcze indyjskie na te uroki menopauzy i jeszcze ukrainka mnie zaczepila z podobnym problemem tez nic nie działa i plastry na 3 miesiące.
A ten chlorofil nawet dobry, mietowy. |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Wto 05 Wrz, 2023 16:09
|
|
|
Mam dobry poziom ferrytyny, za to za wysoka hemoglobine i hematokryt juz sprawdzilam, jestem odwodniona. 16. 2 hemoglobina. Stad sie wziely zawroty glowy, balam sie na kladke wejsc nie mostek tylko te kladki nad ulicami, glowa mnie ostatnio boli i ciagle pic sie chce. To od tych potow sie pewnie zrobilo i chyba, za, malo jednak pilam wody. Tylko skad zajad sie wzial i opryszczka.... Nic juz nie rozumiem z tego.... Pojawil sie, posiedzial tydzien i zniknal. Dziwne te cialo jakies.... |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Sob 16 Wrz, 2023 19:20
|
|
|
Przegladalam szczepionki dla doroslych, ulotke buchnelam z poradni, i zamiast przeciw grypie, warto sie zaszczepic przeciw pneumokokom. Lekarka mi kiedys mowila tu w Warszawie. Na bakterie to dziala i prywatnie prawie 300 zeta, nie wiem czy akurat w Warszawie tyle bo ta moja firma ma w calym kraju placowki. |
|
|
|
|
Maciejka
|
Wysłany: Nie 27 Paź, 2024 11:31
|
|
|
Miałam podwyższone ciśnienie wczoraj i za mało na doraźny lek a za dużo żeby przejść obojętnie nad tym. Wzięłam waleriany dwie i po godzinie mi spadło. Kiedyś na pogotowiu ktoś powiedział że wypić dwie szklanki wody i wsiąść coś na uspokojenie. Może komuś się przyda. |
|
|
|
|
|