czy mieliście już tak? |
Autor |
Wiadomość |
Arek
(banita)
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:10
|
|
|
Jagna napisał/a: | To juz zwidy, czy mówisz serio ? | Zwidy. Problemy z rozumowaniem to jedna z cech fazy chronicznej |
|
|
|
|
Jagna
Gaduła
Pomogła: 16 razy Wiek: 53 Dołączyła: 09 Paź 2008 Posty: 932
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:12
|
|
|
Arek napisał/a: | Problemy z rozumowaniem to jedna z cech fazy chronicznej |
Czyli się zdiagnozowałeś fevc |
_________________ Rozwój zaczyna się w momencie wyjścia ze strefy wygody. |
|
|
|
|
Arek
(banita)
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:14
|
|
|
Jagna napisał/a: | Czyli się zdiagnozowałeś fevc | To tylko przypuszczenia, żaden ze mnie lekarz. |
|
|
|
|
Jacek
Uzależniony od Dekadencji ...jestem alkoholikiem...
Pomógł: 133 razy Dołączył: 05 Paź 2008 Posty: 7326 Skąd: Pyrlandia
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:20
|
|
|
Arek napisał/a: | To tylko przypuszczenia, żaden ze mnie lekarz. |
z nas też,a jednak wiele sobie zawdzięczamy |
_________________ "Boże pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.."
... (Janusz L Wiśniewski )
|
|
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:24
|
|
|
Cytat: | Utopia, ty masz chyba dzisiaj zły dzień bo atakujesz jak wściekły pies |
nie tylko mnie denerwuje bezproduktywne gadanie |
|
|
|
|
Arek
(banita)
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:35
|
|
|
utopia napisał/a: | nie tylko mnie denerwuje bezproduktywne gadanie | Aha, to najmocniej przepraszam za ten bezproduktywny wątek. Mam nadzieję, że otrząśniesz się z traumy i jakoś dojdziesz do siebie... |
|
|
|
|
yuraa
Moderator
Pomógł: 111 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 4274 Skąd: Police
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:43
|
|
|
utopia cię atakuje
pól godziny temu na innym forum przeczytałem :"prawda rodzi nienawiść"
skoro tak cię trzęsie, wnioskuję że aby w klawisze stukać podparłeś się szklaneczką
albo nas podpuszczasz |
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:44
|
|
|
Arek napisał/a: | Aha, to najmocniej przepraszam za ten bezproduktywny wątek |
watek nie jest bezproduktywny- Ty jesteś- bo nic z tego co piszemy nie bierzesz- po prostu NIC- takie pitu pitu |
|
|
|
|
prowokator
Małomówny i chuj
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:51
|
|
|
a po cholere siedzisz na tym forum?
nie szkoda ci czasu? zorganizowałbyś coś do picia w tym czasie? |
_________________ "666 is the number of my therapist" |
|
|
|
|
prowokator
Małomówny i chuj
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:53
|
|
|
chcesz sie wyżalić że ręka ci lata i się wóda rozlewa?
czy może że kac za bardzo łeb rozsadza? |
|
|
|
|
Monka [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:54
|
|
|
Oszaleliście . |
|
|
|
|
Arek
(banita)
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:56
|
|
|
yuraa napisał/a: | utopia cię atakuje | Nie atakuje, zwyczjnie ją wyprowadziłem z równowagi... Rozzłościła się jak stado pszczół afrykańskich, którym chcesz zabrać miód. Tylko, że ja niczego jej nie chciałem zabierać...
utopia napisał/a: | watek nie jest bezproduktywny- Ty jesteś- bo nic z tego co piszemy nie bierzesz- po prostu NIC- takie pitu pitu | Jasne, mam rzucić wszystko, wsiąść w autobus i na delirze szukać poradni. Ojcu powiem, że mam trzęsawkę, żeby dał mi forsę na podróż, bo znajomi z forum alkoholowego poradzili żebym z miejsca pojechał na oddział zamknięty bo ze mnie alkoholik i wariat i jaj nie mam. Koleżanka napisała po za tym, że jestem bezproduktywny d*** w ogóle bez przyszłości...
Czego ty ode mnie chcesz Utopia? Ja chciałem tylko pogadać bo potrzebuję pomocy doraźnej, teraz. Nie chcę zbawienia lecz jakiejkolwiek rozmowy. |
|
|
|
|
prowokator
Małomówny i chuj
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 14:57
|
|
|
napij się to przestaniesz się trząść
najlepsze doraźne rozwiązanie
albo przestaniesz pi****lić i zaczniesz na poważnie traktować siebie i życie albo dalej będziesz się bujał |
|
|
|
|
utopia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 15:05
|
|
|
Arek napisał/a: | Jasne, mam rzucić wszystko, wsiąść w autobus i na delirze szukać poradni. |
super pomysł- do realizacji:P poradni nie musisz szukać- wystarczy iść do jakiegokolwiek szpitala- tam skierują Cie na detoks
Arek napisał/a: | Koleżanka napisała po za tym, że jestem bezproduktywny d*** w ogóle bez przyszłości... |
nadinterpretacja typowa dla użalającego się alkoholika
Arek napisał/a: | Ojcu powiem, że mam trzęsawkę, żeby dał mi forsę na podróż, bo znajomi z forum alkoholowego poradzili żebym z miejsca pojechał na oddział zamknięty bo ze mnie alkoholik i wariat i jaj nie mam |
szczerość nas wyzwoli:)
Arek napisał/a: | Ja chciałem tylko pogadać bo potrzebuję pomocy doraźnej, teraz. |
właśnie- doraźnie to można się napić- alkoholizm to choroba śmiertelna- masz tego świadomość? |
|
|
|
|
Arek
(banita)
|
Wysłany: Wto 20 Sty, 2009 15:08
|
|
|
Cytat: | właśnie- doraźnie to można się napić- alkoholizm to choroba śmiertelna- masz tego świadomość? | Oczywiście, że mam, właśnie w takich sytuacjach jak ta w której się znajduje, świetnie mi to uświadamia. Mam szacunek do alkoholu, który jednak znika po pierwszej szklaneczce |
|
|
|
|
|