Urazy |
Autor |
Wiadomość |
incognito
(banita)
Pomogła: 16 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Lut 2010 Posty: 377 Skąd: z daleka
|
Wysłany: Pon 18 Paź, 2010 14:07
|
|
|
Klara napisał/a: | palenia się mostów" tak same z siebie zanikają stare przyjaźnie i dobre znajomości |
hm... coś za coś |
|
|
|
|
rufio
Uzależniony od netu rozkojarzony
Pomógł: 57 razy Wiek: 61 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3387 Skąd: Wyższy Śląsk
|
Wysłany: Wto 19 Paź, 2010 19:20
|
|
|
Samo czekanie na okazje aby sie odegrać jest kwistesencja odegrania - ja czekałem 4 lata i w końcu dopiołem swego .Nieraz warto czekac aby potem byc wyzwolonym - a czy to w pracy czy po za zedna róznica . |
_________________ I tak wszyscy skończymy w zupie .
|
|
|
|
|
jolkajolka
Trajkotka
Pomogła: 8 razy Wiek: 59 Dołączyła: 07 Sie 2009 Posty: 1388 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 20 Paź, 2010 15:54
|
|
|
rufio napisał/a: | Samo czekanie na okazje aby sie odegrać jest kwistesencja odegrania - ja czekałem 4 lata i w końcu dopiołem swego .Nieraz warto czekac aby potem byc wyzwolonym - a czy to w pracy czy po za zedna róznica . |
Ja czekałam,czekałam i czekałam i wciąż nie miałam odwagi "wygarnąć" ojcu swoich krzywd. A teraz umarł i pozamiatane... |
_________________ "Potykając się można zajść daleko;nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Śro 20 Paź, 2010 15:59
|
|
|
jolkajolka napisał/a: | Ja czekałam,czekałam i czekałam i wciąż nie miałam odwagi "wygarnąć" ojcu swoich krzywd. |
myślisz, ze to cokolwiek by zmieniło ?
być może dowiedziałabyś się, że wszystko to Twoja wina, bo byłaś złą córką ? (ja mniej więcej coś takiego usłyszałam)
a może zobaczyłabyś w oczach ojcach ogromny ból ? sprawianie bólu innym również boli
"wygarnij" mu teraz |
|
|
|
|
jolkajolka
Trajkotka
|
Wysłany: Śro 20 Paź, 2010 20:51
|
|
|
Flandra napisał/a: | myślisz, ze to cokolwiek by zmieniło ?
być może dowiedziałabyś się, że wszystko to Twoja wina, bo byłaś złą córką ? (ja mniej więcej coś takiego usłyszałam)
a może zobaczyłabyś w oczach ojcach ogromny ból ? sprawianie bólu innym również boli
"wygarnij" mu teraz |
Ehhh,pewnie nic by nie zmieniło. A córką byłam taką na odległość,moi rodzice rozwiedli się,jak mama była ze mną w ciąży. Tatuś kochliwy był... |
_________________ "Potykając się można zajść daleko;nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." Goethe |
|
|
|
|
Flandria
Uzależniony od netu DDA (Dzielna, Dobra, Aktywna)
Pomogła: 69 razy Dołączyła: 28 Mar 2009 Posty: 3233
|
Wysłany: Śro 20 Paź, 2010 21:14
|
|
|
jolkajolka napisał/a: | A córką byłam taką na odległość,moi rodzice rozwiedli się,jak mama była ze mną w ciąży. |
kto wie ? może to akurat było dla Ciebie lepsze rozwiązanie ?
niektórzy ojcowie są zdecydowanie lepsi na odległość |
|
|
|
|
jolkajolka
Trajkotka
|
Wysłany: Czw 21 Paź, 2010 20:09
|
|
|
Flandra napisał/a: | jolkajolka napisał/a: | A córką byłam taką na odległość,moi rodzice rozwiedli się,jak mama była ze mną w ciąży. |
kto wie ? może to akurat było dla Ciebie lepsze rozwiązanie ?
niektórzy ojcowie są zdecydowanie lepsi na odległość |
Chyba tak. Bo w drugim związku też mu nie wyszło |
|
|
|
|
|