|
Forum Wolnych od Alkoholu
"DEKADENCJA"
czyli rozmowy o alkoholizmie oswojonym i nie tylko...
|
Co jest w srodku ? |
Autor |
Wiadomość |
Tomoe
(banita)
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 01 Cze 2009 Posty: 4791 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Pią 03 Gru, 2010 21:40
|
|
|
Przepraszam że się wtrącę, ale czy kot już wyszedł spod łóżka, czy nadal jest obrażony? |
|
|
|
|
dromax
Gaduła abstynencki styl życia
Pomógł: 2 razy Wiek: 73 Dołączył: 27 Lis 2010 Posty: 525 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Sob 04 Gru, 2010 09:14
|
|
|
wSZYSCY SIĘ TU UDZIELAJą... A JEGO, TZN. chceusnąć JUŻ DAWNO na forum nie ma.
szkoda energii. |
_________________ http://bez-dymka.cba.pl |
|
|
|
|
85
Małomówny
|
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 21:30
|
|
|
ChceUsnac napisał/a: | I tutaj moje zapytanie, czy moze ktos z forumowiczow jest z Warszawy ? Chcialbym tak po ludzku pogadac z kims zanim sie tego wszystkiego podejme. |
ELO! Ja jestem Twoje dylematy przypominają mi moje wahania przed pójściem na terapię/mityng (a może da się inaczej, nie chcę tam iść/ale się dobrze czuję, że nie piję już trzy dni - i idę pić/kurcze, jak to tam jest, boję się). Wahałem się, piłem dalej, kace były coraz gorsze - "straszne", że zacząłem terapię i piłem, no ale wytrzymywałem te dwa tygodnie chyba maks
Po okropnej i wykańczającej majówce 2008 terapeuta powiedział mi prosto z mostu "Albo przestajesz pić, albo Tworki"... To był mój przełom, kilka dni później pierwszy mityng No i, kurde, nie piję od tamtej pory
Jak chcesz, to pogadaj ze mną ale nie załatwię za Ciebie terapii i nie pójdę za Ciebie w drugą, pogodną, stronę (pierwsza domyślasz się gdzie prowadzi...).
Pozdrawiam |
_________________ Każdy jest na tyle nieszczęśliwy, na ile się za takiego uważa |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Alkoholizm, współuzależnienie, DDA. Forum wsparcia
|