Staropolskim obyczajem,
gdy w Wigilię gwiazda wstaje,
Nowy rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
ja życzę Wam radości,
aby wszystkim się darzyło,
z roku na rok lepiej było.
Ja również przyłączam się do życzeń ... Skarby moje kochane , życze wam dużo słońca i radości w waszych serduszkach na zbliżające się święta , i spełnienia marzeń w nadchodzącym nowym roku
Jestem szczęśliwy , bo zaliczyłem pierwszy semestr Pierwszy raz dostałem 5 z j.polskiego z egzaminu ustnego , ale jaja...
pterodaktyll Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Wysłany: Czw 23 Gru, 2010 19:07
Życzę wszystkim spokojnych, błogosławionych Świąt, pogody ducha, spełnienia wszystkich marzeń i samych szczęśliwych dni w Nowym Roku.
Małą gwiazdkę przed Świętami przyjmijcie proszę z życzeniami.
Może spełni się życzenie, białe Boże Narodzenie, lub gdy przyjdzie Wam ochota niech to będzie gwiazdka złota.
Bo gdy spada taka z nieba wtedy zawsze marzyc trzeba.
Wesołych Świat oraz Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim czubeczkom
_________________ "Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie" - Mahatma Gandhi
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!
Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!
Kochani z całego serca życzę Wam spokojnych,radosnych świąt:) Niech czas Boskich Narodzin będzie czasem miłości,zadumy,czułości dla siebie i najbliższych,niechaj na stołach Waszych nie zabraknie dziś ani w nadchodzącym 2011 roku chleba i łask Boskich.Niechaj ten dzień będzie czasem wybaczania,czego Wam i sobie życzę :):):)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum