Anonimowość osób spraw i zdarzeń |
Autor |
Wiadomość |
incognito
(banita)
Pomogła: 16 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Lut 2010 Posty: 377 Skąd: z daleka
|
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 19:19
|
|
|
[quote="stanisław"]Tak mi sie zdaje ze pisanie na forum oczyms albo okims i nie podawanie pseldonimow imion itp. to nie jest wynoszenie bo skad mamy sie znać ale w swoim środowisku to jest co innego .[/quote
Stanisławie .. niektórzy to nawet swoje adresy i stanowiska podają na forum... no chyba?!! |
|
|
|
|
Borus
Trajkotka uzależniony
Pomógł: 35 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Wrz 2009 Posty: 1843 Skąd: wielkopolskie
|
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 19:52
|
|
|
incognito napisał/a: | niektórzy to nawet | ...nie rozumieją, co czytają... |
_________________ zostało mi podarowane drugie życie... |
|
|
|
|
incognito
(banita)
Pomogła: 16 razy Wiek: 61 Dołączyła: 11 Lut 2010 Posty: 377 Skąd: z daleka
|
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 20:36
|
|
|
Borus napisał/a: | ...nie rozumieją, co czytają... |
I TY Brutusie tez przeciwko mnie?!!
Pomocy bo mnie tu ciagle bija, a ja nawet o..? nie wspomniałam |
|
|
|
|
gnacik
Małomówny gnacik
|
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 12:58
|
|
|
Witam Was,o anonimowości jest wiele nieporozumień, 12 tradycja AA mówi że jest to fundamentalna zasada AA, ale co to oznacza że nie wolno nic!!! wynieść co było na mitingu i to obojętne gdzie, ja np. nie rozmawiam w przerwie z nikim o tym co było mówione, jeżeli ktoś spyta się mnie czy był X na mitingu też nie ujawniam, inna sprawa jest ze zlotami które w większości nie są aowskie tylko trzeźwościowe, ale zasada anonimowości powinna też obowiązywać, to że jestem alkoholikem decyzja o tym powinna należeć do mnie, jak robię zdjęcia na zlotach też zawsze najpierw się pytam i uprzedzam że będą one tylko do mojego użytku, natomiast wynoszenie z mitingu zdarza się i dobrze jest o tym mówić głośno i to na każdym mitingu to działa ta osoba czuje się źle i albo przestanie albo z czasem zmienia grupę, nie można nikomu zabronić przychodzenia na miting bo złamalibyśmy jedną z najważniejszych tradycji AA czyli trzecią.Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|