Zamknięty przez: Klara Wto 05 Kwi, 2011 15:58 |
Dziękuję! Marc-elus i staaw |
Autor |
Wiadomość |
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Pomogła: 83 razy Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011 23:01
|
|
|
Żeglarz napisał/a: | DDDMan napisał/a: | czy za bardzo nie przejmuje się losem obcych jej ludziom |
Teraz jest na etapie "wogóle nie pomagam".
Przejmuje się losem, ale swoim | Mądra kobieta.Lubię Ją. |
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 01 Cze 2009 Posty: 4791 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011 06:25
|
|
|
Klara napisał/a: | Interesująca dyskusja jaka się tu rozwinęła skłania mnie do przeniesienia tego wątku w całości do działu DDA/DDD |
Fajnie, tylko że teraz mamy w tym dziale trzy wątki jednego użytkownika.
Nie za dużo? Nie dałoby się tego jakoś scalić? |
|
|
|
|
Klara
Uzależniony od Dekadencji
Pomogła: 264 razy Dołączyła: 24 Lis 2008 Posty: 7861
|
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011 07:08
|
|
|
Tomoe napisał/a: | Nie dałoby się tego jakoś scalić? |
Teoretycznie tak, ale wiesz, że posty poustawiają się wg. godzin i dat, no i wtedy będzie dopiero misz-masz.
DDDMan pisał przecież niemal równocześnie we wszystkich wątkach.
Pozostaje mi zwrócić się do Niego z prośbą, żeby był uprzejmy od teraz zdecydować się na jeden.
DDDManie! zdecyduj się na jeden z Twoich wątków i właśnie w nim pisz o swoich sprawach! |
_________________ "Kiedy się przewracasz, nigdy nie wstawaj z pustymi rękami." /przysłowie japońskie/ |
Ostatnio zmieniony przez Klara Wto 05 Kwi, 2011 07:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
DDDMan
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011 15:47
|
|
|
Klara napisał/a: | DDDManie! zdecyduj się na jeden z Twoich wątków i właśnie w nim pisz o swoich sprawach! |
I tak też było na samym początku!
Założyłem temat 'Moja historia...' i powitalny. Następnie z podziękowaniami. Jako że dwa ostatnie znowu zboczyły na moje żale (niezrozumiane przez przeciętnego alkoholika) proszę aktywny pozostawić tylko:
'Moja historia i prośba o POMOC'. |
|
|
|
|
|