Przesunięty przez: yuraa Wto 31 Maj, 2011 09:40 |
dziewczyny, nie warto pić |
Autor |
Wiadomość |
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 09:12
|
|
|
aazazello napisał/a: | ile ty godzin w burdelach spędzić musiałeś, aby dojść empirycznie do takich wniosków? |
Eeetam, jak sobie pomyśle dla kogo wykonuje czasem zlecenia to sam się czuje jak prostytutka. |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 09:22
|
|
|
Marc-elus napisał/a: | Chyba na ten temat można się doktoryzować lub profesurę robić, więc może innym razem lub w oddzielnym temacie? |
Tomek, ale tak krótko, w żołnierskich słowach, bo moje doświadczenia i obserwacje są wprost przeciwne. Jest wiele dojrzałych emocjonalnie kobiet i znacznie, znacznie mniej dorosłych facetów. Może z tego wyniknąć ciekawa polemika, więc jeśli nie w tym temacie, to nuże, zakładaj nowy. |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 09:23
|
|
|
Marc-elus napisał/a: | jak sobie pomyśle dla kogo wykonuje czasem zlecenia to sam się czuje jak prostytutka. |
To rozumiem. Mów mi zdzira. |
|
|
|
|
beata
Szefowa Al-Kaidy współuzależniona,ddd
Wiek: 47 Dołączyła: 07 Sty 2009 Posty: 2806 Skąd: 51°38'51N
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 09:24
|
|
|
Wiedźma napisał/a: | A swoją drogą jakie te baby głupie - stoją przy szosie - tylko po co? Dla kogo?
Przecież panowie chyba się z nimi nie zadają, skoro tacy porządni.. | I na pewno Ich alfonsami są kobiety,skoro panowie tacy porządni są. |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 09:26
|
|
|
beata napisał/a: | ch alfonsami są kobiety,skoro panowie tacy porządni są |
To się fachowo nazywa bajzel lub burdel mama |
|
|
|
|
pikepopo
Małomówny
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 09:29
|
|
|
A kobiety z wyrokami za stręczycielstwo to może wymysł ?? |
_________________ I ja mogę byc trzeźwy |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 09:32
|
|
|
Długi tekst, Jonsey. Tak na gorąco jedno spostrzeżenie. Pisz w liczbie pojedynczej, nie mnogiej, bo wtedy wiem, że piszesz o sobie, a nie o mnie, bo ja z wieloma twoimi tezami i wnioskami się nie zgadzam. Generalnie tekst całkiem przyjemny, że pozwolę sobie zacytować perełki
Jonesy napisał/a: | czym się różni du** kobiety od du** faceta? |
Jonesy napisał/a: | Panowie, nie chodzi się do brzydkich dziwek. A za przyjemność obcowania z ładną trzeba płacić. |
Jonesy napisał/a: | Nie mam szacunku dla ludzi pozwalających sobie dobrowolnie na brak kontroli nad sobą, |
Jonesy napisał/a: | powinni się naprawdę cieszyć i dziękować Bogu, że do tej pory homoseksualizm nie wszedł do naszego życia codziennego. Bo niejeden by z obrzękiem du** chodził. |
Pogadamy później, teraz niestety muszę się troszkę poprostytuować. |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 09:34
|
|
|
pikepopo napisał/a: | A kobiety z wyrokami za stręczycielstwo to może wymysł ?? | A panowie z takimi wyrokami?Wiecie co można tak dyskutować bez końca.
Moim zdaniem alkohol poniewiera obiema płciami tak samo. |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 09:36
|
|
|
beata napisał/a: | alkohol poniewiera obiema płciami tak samo. |
....święte słowa.... "*ku**** socjalistycznie"... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
|
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 10:17
|
|
|
aazazello napisał/a: | Tomek, ale tak krótko, w żołnierskich słowach, bo moje doświadczenia i obserwacje są wprost przeciwne. Jest wiele dojrzałych emocjonalnie kobiet i znacznie, znacznie mniej dorosłych facetów. |
Przepraszam, nie porównywałem z facetami.
Chodzi mi o psychiczne "cechy dziecka" które w życiu codziennym są widoczne.
Za przykład mogę dać zachowania moich "klientek", to co wyczyniają nie spotkałem u żadnego faceta. Nadrabianie formą treści jest na porządku dziennym, panika, chęć maksymalnej dominacji nad wykonawcą(i związane z tym chamstwo), a nie partnerskie stosunki.
Generalnie chodzi o działania które nie przynoszą efektu a służą tylko do połechtania ego przełożonego.
Gdzieś chyba nawet opisałem ten typ, mój kolega nazwał to "korpopizdy" |
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 10:21
|
|
|
Marc-elus napisał/a: |
Za przykład mogę dać zachowania moich "klientek", to co wyczyniają nie spotkałem u żadnego faceta. Nadrabianie formą treści jest na porządku dziennym, panika, chęć maksymalnej dominacji nad wykonawcą(i związane z tym chamstwo), a nie partnerskie stosunki. |
Marcelku, ty sobie po godzinach dorabiasz w agencji??? |
|
|
|
|
Marc-elus
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 10:24
|
|
|
Tomoe napisał/a: | Marcelku, ty sobie po godzinach dorabiasz w agencji??? |
A to się wydało |
|
|
|
|
beata
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 10:26
|
|
|
Tomoe napisał/a: | Marc-elus napisał/a: |
Za przykład mogę dać zachowania moich "klientek", to co wyczyniają nie spotkałem u żadnego faceta. Nadrabianie formą treści jest na porządku dziennym, panika, chęć maksymalnej dominacji nad wykonawcą(i związane z tym chamstwo), a nie partnerskie stosunki. |
Marcelku, ty sobie po godzinach dorabiasz w agencji??? | |
|
|
|
|
aazazello
Gaduła
|
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 11:12
|
|
|
Tomoe napisał/a: | Marc-elus napisał/a:
Za przykład mogę dać zachowania moich "klientek", to co wyczyniają nie spotkałem u żadnego faceta. Nadrabianie formą treści jest na porządku dziennym, panika, chęć maksymalnej dominacji nad wykonawcą(i związane z tym chamstwo), a nie partnerskie stosunki.
Marcelku, ty sobie po godzinach dorabiasz w agencji??? |
Marcel, jeśli nie pasuje tobie układ domina-niewolnik, to może się przebranżowisz? |
|
|
|
|
|