Mój brat |
Autor |
Wiadomość |
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011 10:43
|
|
|
Patuchaa1990 napisał/a: | kontaktować się z prokuratorem lub gminną komisją alkoholową |
...prokurator ma ważniejsze sprawy i odwlecze w czasie... jeśli zależy Ci na czasie zgłoś do komisji alkoholowej (tam pracują ludzie, którzy to znają)... Patuchaa1990 napisał/a: | Eksperci... |
...chcemy pomóc, piszemy na podstawie swoich przeżyć... nie musisz ich brać pod uwagę... ale nie kpij, bo na Twoje pytania, nie będzie odpowiedzi.... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Patuchaa1990
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011 10:45
|
|
|
Nie chcę odpowiedzi na moje pytania! Nie chcę już! Bo to wy ze mnie kpicie! Dość mam problemów żebyście się ze mnie jeszcze nabijali. Zamiast wspierać to doprowadzacie do łez! Żegnajcie. |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011 10:45
|
|
|
Patuchaa1990 napisał/a: | dla mnie bez sensu sa te ustawy, skoro on po dwóch dniach może sam wyjść na własne rządanie z odwyku |
Dlatego Ci napisałem, że nie tędy droga............ |
_________________ |
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011 10:46
|
|
|
Patuchaa1990 napisał/a: | Wracając natomiast to "martwych ustaw" to faktycznie, jak dla mnie bez sensu sa te ustawy, skoro on po dwóch dniach może sam wyjść na własne rządanie z odwyku... Ale ok... |
...w końcu nie jest ubezwłasnowolniony.... sąd może go postraszyć terapią zamkniętą w areszcie.... |
|
|
|
|
|
ZbOlo
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011 10:49
|
|
|
Patuchaa1990 napisał/a: | Nie chcę odpowiedzi na moje pytania! Nie chcę już! Bo to wy ze mnie kpicie! Dość mam problemów żebyście się ze mnie jeszcze nabijali. Zamiast wspierać to doprowadzacie do łez! Żegnajcie. |
...ręce opadają.... trudno.... żegnaj i powodzenia życzę.... |
|
|
|
|
|
Patuchaa1990
(konto nieaktywne)
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011 10:49 Mój ostatni wpis
|
|
|
Nie jest ubezwłasnowolniony, ale skoro alkoholizm to choroba m.in. psychiczna a on ma udowodnione w sądzie że zagraża życiu publicznemu i rodzinnemu to raczej powinni go zamknąć na terapie bez możliwości wyjścia po dwóch dniach! Nasze je*ane prawo". Dobra znikam z waszego forum, bo nie mam ochoty jeszcze bardziej być dobijana. Pozukam innego. Pa |
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 01 Cze 2009 Posty: 4791 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011 10:56
|
|
|