Przesunięty przez: Wiedźma Pią 19 Sie, 2011 21:37 |
PROŚBA DO UŻYTKOWNIKÓW |
Autor |
Wiadomość |
Tomoe
(banita)
Pomogła: 106 razy Dołączyła: 01 Cze 2009 Posty: 4791 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 11:32
|
|
|
Nie. Gdybyś inaczej skonstruowała ankietę, uwzględniając fakt, że istnieją alkoholicy po terapiach - to bym ci ją wypełniła.
Ale skoro akurat tej kategorii alkoholików nie uwzględniłaś - to twoja sprawa.
I tak ci już poprawiłam jedno pytanie w ankiecie. Całej ankiety ci nie przerobię. To w końcu twoja magisterka a nie moja. |
Ostatnio zmieniony przez Tomoe Wto 07 Cze, 2011 11:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pterodaktyll
Moderator .....zmieniłem narodowość, jestem alkoholikiem....
Pomógł: 204 razy Dołączył: 17 Mar 2009 Posty: 15070 Skąd: z...mezozoiku
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 11:33
|
|
|
Ja to wypełniłem ale jak zwykle nie mam pojęcia jak to wysłać, więc pewnie poszło w kosmos, chyba, że nie trzeba tego nigdzie wysyłać..............
Daj znać Agonio czy coś z tego wyszło....... |
_________________ |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 11:35
|
|
|
Nie bądź taka "żyła" Samuraju.........pomóż dziewczynie, jak ładnie prosi |
_________________ |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 11:36
|
|
|
pterodaktyll napisał/a: | Nie bądź taka "żyła" Samuraju.........pomóż dziewczynie, jak ładnie prosi |
...a ja się "zepnę" i pomogę... tylko jeszcze parę świnek na tamten świat zaproszę... .... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 11:38
|
|
|
OK, pomogę, ale pod jednym warunkiem.
Jeśli mi agonia odpowie na dwa pytania:
1. Co to jest "klub AA"?
2. Czym się różni terapia od mityngów? |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 11:39
|
|
|
ZbOlo napisał/a: | jeszcze parę świnek na tamten świat zaproszę... |
Po gardziołku, po gardziołku.... |
_________________ |
|
|
|
|
pterodaktyll
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 11:40
|
|
|
Tomoe napisał/a: | 1. Co to jest "klub AA"?
aleś Ty upierdliwa |
_________________ |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 12:26
|
|
|
Cytat: | Czy na prawdę nikt nie chce pomoc ? | nie bo piepszysz tak w tych ankietach że żal du** ściska jesdno pytanie nawet 3 razy sie powtarza tyle że w innei formie takie masło maślane Nietak dawno wysłałem jedną i na pw zwruciłem na to uwage grzecznie i wiesz co olano mnie chodzi tylko o to by ankiet było tyle a tyle a potem spiepszaj dziadu |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
szymon
Uzależniony od netu
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 12:31
|
|
|
Tomoe napisał/a: | OK, pomogę, ale pod jednym warunkiem.
Jeśli mi agonia odpowie na dwa pytania:
1. Co to jest "klub AA"?
jak ty byłaś w szkole to starsi też ci tak robili?
dostaniesz loda jak wyplewisz ogródek. |
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 12:45
|
|
|
Przy 1968 takiej samej prośbie o wypełnienie przez internet ankiety do pracy magisterskiej o alkoholizmie, współuzależnieniu lub DDA, można stracić zapał do pomagania.
Zwłaszcza jeśli "ankieter" zaczyna się zachowywać tak, jakby wszyscy mieli obowiązek mu pomagać, bo on akurat ma kaprys zostać magistrem od alkoholizmu. |
|
|
|
|
agonia
Obserwator
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 12:48
|
|
|
Taka ankiete zaakceptował promotor więc chyba wie co robi - zreszta wiekszosc z tych pytan nie jest mojej inwencji twórczej tylko sa zaczerpniete z pytan jakie zadaja specjalisci aby stwierdzic np u kogos chorobe alkoholowa itp.
Serio dziwie sie Wam - nie jestem zadnym specjalista, czepiacie sie durnych slow jakby to cokolwiek zmienialo.
Ciekawa jestem na prawde ilu z Was ma tutaj skonczone studia wyzsze bo wiekszosc z Was zachowuje sie jakby pozjadalo wszystkie rozumy.
Tomoe - nie, nie poprawilas mi jedno pytanie tylko zwrocilas uwage ze pytanie jest do bani - OWSZEM JEST ale zaznaczyłam, że złą ankietę zamiescilam bo sam promotor mi to pytanie wywalil przed jego ocena.
Jezeli ktos jednak zdecydowal sie wypelnic ankiete to prosze sciagnac ankiete z linku ktory podalam w 1 poscie, uzupelnic a nastepnie odeslac na adres mailowy rowniez podany w 1 poscie.
P.S Dla Was moze to byc g** warta ankieta, a dla mnie jest ona potrzebna do napisania mgr w takiej wlasnie, a nie innej formie.
P.S 2 Ankieter nie zachowuje sie jakby mu wszyscy mieli pomoc tylko ktokolwiek. Wyszlam do Was z prosba, a nie rozkazem chyba ze nie widzisz roznicy.
Dziekuje. |
Ostatnio zmieniony przez agonia Wto 07 Cze, 2011 12:51, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Jras4
Docent
Pomógł: 11 razy Wiek: 52 Dołączył: 06 Paź 2008 Posty: 3302 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 13:00
|
|
|
agonia napisał/a: | promotor mi to pytanie wywalil przed jego ocena. | a czy on sie zna na alkoholizmie ??? przeżył coś w tej kwestii |
_________________ KATOLIK CZARNY PEDOFIL |
|
|
|
|
Tomoe
(banita)
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 13:00
|
|
|
agonia napisał/a: |
Ciekawa jestem na prawde ilu z Was ma tutaj skonczone studia wyzsze bo wiekszosc z Was zachowuje sie jakby pozjadalo wszystkie rozumy.
|
Tak, ja mam wyższe wykształcenie.
A nawet dwa fakultety.
Czy to coś zmienia w twoim stosunku do mnie, alkoholiczki? |
|
|
|
|
agonia
Obserwator
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 13:09
|
|
|
Ja nie wiem czy on cos w tej kwestii przezyl czy tez nie ale skoro ma tytul doktora i od wielu lat uczy to chyba jakies pojecie musi miec. Ja nie jestem zadnym specjalista, taka ankiete dałam mu do zaakceptowania i taka mi zaakceptowal i taka tez roznosilam z prosba o uzupelnienie.
Tomoe - nie nic nie zmienia ale nie musisz byc Ty w stosunku do mnie uszczypliwa i niemila bo bynajmniej ja nie traktuje/potraktowałam Ciebie ani kogokolwiek tutaj z gory tylko dlatego ze jest alkoholikiem, wrecz przeciwnie od pierwszego mojego postu zwracałam sie do Was z szacunkiem i prosba o pomoc, a Ty mnie zaatakowalas.
Tomoe jest takie przyslowie "Nie pamięta wół jak cielęciem był". Na tym koncze dyskusje z Toba.
Nie chcecie to nie uzupelniajcie ja Was do tego bynajmniej nie zmuszam - wyszlam do Was z prosba - nie to nie ale byloby mi milo gdyby jednak ktos sie zdecydowal.
Tyle ode mnie w tym temacie. |
Ostatnio zmieniony przez agonia Wto 07 Cze, 2011 13:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ZbOlo
[*][*][*] Ojciec Chrzestny
Pomógł: 35 razy Dołączył: 27 Lut 2009 Posty: 2713 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 13:10
|
|
|
agonia napisał/a: | Ciekawa jestem na prawde ilu z Was ma tutaj skonczone studia wyzsze |
..ale nie w dziedzinie... |
_________________ Homines soli animalium non sitientes, bibimus
|
|
|
|
|
|